Söndagsångest.!

Har vart lite bakis idag, var ju inte meningen att jag skulle dricka igår men det blev som det blev haha :) Kul hade vi iaf till en början :)

Idag så har väl inte så mycket blivit gjort.. Gick upp, drog å käkade, stackars folk som satt på pizzerian, allt vi prata om och allt vi skratta åt, ingen matro alls!
Sen blev det lite kaffe hos mig med lite folk å sen fröllan å sen upp till garaget å störa killarna lite hehe satt där i sportstolen å höll koll på dom!
Lite kaffe i björketorp å ett avslutande snack med pojkarna på okq8 så ska jag strax hoppa i säng för ska upp 4 imorron.. Där har ni min dag gott folk, känner ni att det var onödigt att veta, varför läser ni då?

Har andra tankar springandes runt i hjärnan med.. Funderar på det här varför man ska ha telefon till när man inte svarar när man ringer eller skiter i att svara på sms när man själv är så snäll att svarar i alla lägen, bra som dåliga.. Men det finns en som inte kan, och jag vet varför oftast. Svårt är det inte att skriva, verkligen inte. Funderar på vad du är för vän egentligen. Varför vi ens klickar så bra som vi gör och alltid pratar meeeen just i vissa tillfällen så kan du inte svara. Konstigt?! Tänk efter lite om du vill ha din vän kvar lilla du..

Nää nu har jag klagat klart för idag! Tack för mig!

Onsdag

Sitter å kollar / har på filmen Burlesque i bakgrunden.. Asbra, 3 gången jag ser den på 3 dagar.. En riktig tjej film! Killfilm också för den delen, lite kläder å mycket hud haha fast jag tror inte de hade stått ut å se hela filmen..

Haft svårt att somna de senaste dagarna.. vet inte vad som är fel, men nått sjukt är det! Har vart uppe till åtminstonde kl 1 varje jävla kväll.. så ska jag komma upp imorron med för då ska jag med mor min till kungsbacka när hon ska tatuera sig!

Jag tror jag har en ond ande som tar över mig ibland, det är skit konstigt! Idag fick jag tanken att "undrar vad som händer om man bara svänger åt höger just nu" och då låg jag  i 110 km/h.. Hmm? Bara en av massa konstigheter som den här onda anden har sagt till mig. hahah men som ni ser lever jag å jag svängde aldrig för jag undrade vad fan jag tänkte med egentligen..

Pratade lite med en kompis till dig idag.. Det var samma åsikter som jag har, du har blivit konstig.. Du säger att det känns konstigt att inte träffa mig varje dag men det verkar bara som tomma ord för jag ser eller hör inte av dig om kvällarna.. Jag vet jag vet, jag kan skriva med men jag vet när du inte skriver att du är iväg så därför ser jag inte meningen i det precis för då har du inte tid. Miss u soo much, men jag vet inte om jag kan ens prata med dig längre.


Vart är du när jag väl behöver dig
min bästa vän?

Alla hjärtans dag

Jag saknar min bästa vän.
Vad har hänt med dig? Du är inte dig samma..

Meeeen hallllåååå

Det var ett tag sen jag skrev här.. som vanligt! men jag har inte vetat vad jag ska skriva men jag skriver här oftast när jag e arg eller besviken för att få ur mig allt för tillfället .. Jag vill dock inte utveckla mig för mkt så därför uttrycket jag mig såhär.
Dålig stil å helvete vad du ljuger. Jag vet inte om jag kan lita på dig längre. PISSFÖRBANNAD är jag för att du inte kan vara ärlig å säga som det är! Och det stör mig jääääääääävligt mycket så har det så trevligt å så får vi se hur det artar sig sen för jag kommer inte vara lika öppen mot dig längre.
Hoppas du vet vem du är om du behagar dig att läsa detta, du som känner mig så väl.