.

Det känns som om jag kan skriva en hel jäävla novell just nu..

Slutet av januari.

Man kan väl säga att det har varit en bra start på året. Första månaden är snart över och jag tror det har hänt mer denna månaden än vad det någonsin gjort i mitt liv. Det kan man verkligen se som en positiv grejj! :) Får hoppas att nästa månad blir lika bra :)

Fick en jävla överraskning igår kväll, andy sprang förbi. Lilla du, du måste verkligen ta tag i ditt liv, du är snart 25 för fan! Hoppas att din syster skällde lite på dig när du kom hem^^

Hämtade spalm i borås igår, vi var och kolla på toms bil.. shit va den såg ut :S tycker synd om dig granne! Sen tvätta vi min bil så den blev ren och fin:)
Lämnade in min mobil på lagning, IGEN! :S får hoppas de fixar något men de hittar väl inget som vanligt. Jag hatar siba. OCh sen gjorde jag det jag egentligen inte skulle, jag shoppa kläder :P haha inte bra, men det blev mycket fina inköp! :)

Var hemma hos mami och papi igår med, trevligt! André <3 kommer idag :) Min lilla gulle kusse, jag älskar dig!!

Träffa linda och henne dotter igår med. Så söt hon är :)


Det känns bra att du finns där :)
Jag hoppas det känns bra för dig med..


:)

Underbar helg!

Januari

Det slog mig nu. Jag var 16, det var 3 år sen. Vad tiden går snabbt. Det var inget roligt besked.

Tatuering

Idag har jag tatuerat mig. Tog rövlång tid bara :S får hoppas att det blir ännu mer najs när den läkt:)

Annars har det vart en rock n' roll dag.

♥Tycker om dig! Kanske inte säger det så ofta, men det gör jag :)

.

Jag tror jag gillart'  ♥

google.

Något som jag tycker man borde göra är att googla sitt namn någon gång ibland emellanåt. Det gjorde jag idag! Jaa om man kollar på bilderna så hittar man det här!

Patricia Carlberg

2009.

Sitter och kollar på Next. Vilket program, och jag tittar på det^^ haha maassa lespiska flickor ^^

träffa alexandra idag :) alltid lika trevligt:)
städat bilen och jobbat, massa massa saker att göra ^^ det är som vanligt :P funderar på att sova snart.. men jag vet inte, får vänta ett tag till..:P måste sitta uppe en liten stund till!

huuummm .. ¤

Bio.

Mysigt :)

.

Jag tror jag vet hur man kan förklara det,

 "vattenfall som kommer och går ibland,
i tid och otid
och särskilt när man är själv".


grejjen e den..

.. att polisen här i mark är smarta, NOT! haha de har kommit på en ny idé att klä ut sig till "civila personer" och tigga skjuts, så att de kan få fast de som kör svart taxi... De lägger ner så mycket onödig tid på skiten. Det är roligt :P haha tänkte dra ett skämt men kom på att det var dåligt och väääldigt gammalt så vi skiter i det :P

fick umgås lite med min alexandra ikväll :) innan hon drog ut på krogen :P haha då fick jag chansen att lära känna heidi ist ;) trevlig flicka :)  Janne, lär dig tanka!

Ska snart nu sova.. ska ju faktiskt jobba imon.. börjar ju kvart i 4.. jobbisch :S tråk att jobba kväll.. Men hade iaf snälla pojkar som hälsade på mig när jag jobbade innan idag.. tur det! TAck tack <3

Ska nu nana och sooova länge.. så väck mig inte :P

Funderingar.

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Jag vet att det måste vänta, pga måånga saker, men ändå vill en liten del av mig att det ska gå fort. Men ingen vet hur framtiden ska bli, men just nu hoppas jag att det blir bra. Eller så kanske det blir som det alltid blir. Det är ju mig vi pratar om liksom. Men fan, allt velande och olika signaler gör det bara svårare....

Vardagsfylla..

Det kan leda till mycket.. Som det största problemet jag hade idag.. jag låste min telefon igår och sen så nu, efter måånga timmar och tekniskt fel på kundservice fick jag igång den igen :)

sitter i tostared nu :) ska snart dra mig hemåt.. hehe kommer bli gött att komma hem, men det är fanimig inte bra väglag ute så det blir att ta de lugnt.. man vill ju inte ligga i diket nu liksom..

jag känner mig lite obekväm i situationen men jag vet inte. Kommer nog ta ett tag innan jag vet.

1 januari 2009

Seger dag, men har vart rätt ok ändå.. Skulle städat ikväll... haha jaa det gick bra en stund, men jaa.. nu så ser det väl inte såååå mycket bättre ut. jag är inte duktig på det.

:O de visar djur som kissar på tv :S ecklisch!


jag ska vara duktig en timme till, max! och städa och sen ska jag nana för jag ska jobba imon ^^

????!

Nyårsafton

efter en lång kväll som började sisådär med att jag inte var alls på humör på något efter en liten sak, men den sista timmen på året slutade bra och vi fick en bra pratstund som redde ut det mesta. Men det kändes verkligen som om det var en vänskap som skulle gå åt helvete, men jag är glad att du förklarar :) <3

kvällen började i kinnahult hos mina och david, som sedan drogs iväg långt ut i svenljungas skogar, där vi skulle släppa av pajkarna men så beslutade sig en att följa med till mjöbäck ist som var vår destination.. Efter en stund ville minas lilla pajk komma till oss så då fick jag hoppa in i bilen och hämta han.. och han precis tillbaka till 12 slaget :) men det har ju sina orsaker med ^^

sedan efter 2 timmar drog vi oss hemåt, jag slängde av folket, utom spalm, vi skulle leta mat :P men hittade ziwys fest som vi var kvar på en timme typ :) myspys <3 sen var det att köra lite mer folk och nu sitter jag här och nuuu så ska jag sova :) trött som as.

Jag hoppas detta året kommer bli toppen!

Volbeat 5 mars i Stockholm :-) TJOHO