goder morgon!

Det här var konstigt, jag har för mig att jag skrev ett inlägg i söndags men tydligen inte :S då har jag juh en hel helg att berätta om! Ojoj! Men det får bli senare för jag ska iväg till jobbet nu snart så hinner inte riktigt :p

Meen iaf så är det snart helg och freeeedag och då ska jag amanda och sara till ullared var det planerat.. jag hade tänkt sno mamis bil men den ska hon ta till flygplatsen, pfft^^ Så jag får ta min bil så snällt ändå så måste rensa lite i bagaget!

Hotellet på lördag med verkar det som! YEY! SKriver mer sen!

Onsdag

Jul pysslade lite med jobbet, drack lite vin och tjata lite skit :)

Trampa på en spik igår med, gjorde ont, vilket det gör idag med =/

Snart blir det jobbet igen! har inte så mycket mer att säga så jag tackar för idag! :)

sunday everyone!

som vanligt så har jag inte hunnit eller orkat skriva på hela veckan, men jag gör ju ändå inget skojj på vardagarna mer än att jobba så vad är det att skriva om ? haha

men nu i helgen iaf har det varit rätt lugnt, men båda dagarna har blivit sena..

I fredags var det lite tjejsnack hemma hos jennie i björketorp. Hon har verkligen fått det jättefint och det kommer bli toppen sen när bebben kommer och allt :)

Igår så var det dags för dop, lilla Lukas Joakim Benjamin Johansson skulle döpas! Sen blev det lite mat och firande av Sara som även fyller 20 år idag, GRATTIS!:)
Sen så åkte jag och Spalm till Sebbe i Hällingsjö och var där en stund vilket var mycket trevligt!

Idag planerar jag och sara lite bullbak, linus är här med, så får la se om han är pigg nog, blev lite mycket alkohol för han hos timmie igår, moahaha så han e lite sleten idag!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Man kan ju fundera på varför, hur och hur faaan , men det blev som det blev och man kan juh undra hur många fler gånger det kommer bli

Dagens galenheter!

Heej!
Nu ska jag fanimig berätta om min vecka!

Som tur var så hade jag lite av en skyddsängel i lördags natt som hittade mitt körkort som låg hos polisen i borås så jag har nu i det i mina ägor igen!
Tur att jag aldrig ringde och anmälde det stulet :P

Sen så har det som vanligt vart massa jobb i veckan, och lite sura miner tyvärr. Vi diskuterade jultiderna och det gick som det gick. Men har nu iaf gått igenoms lite arbetstider på okq8 så nu blir det lite extra pengar! :)

Var hos amanda och henkepenke igår vilket var mycket trevligt. God mat och trevligt sällskap! Tack tack för igår! <3

Idag så var jag hemma i Tostared för att fira far min med lite smörgåstårta och choklad. Fick en pratstund hemma hos mormor och se massa roliga gamla bilder och fixade så att hon nu med är med i svängarna med att ha facebook!

Nu har jag städat och bytt sängkläder och fixat lite i lägenheten, vilket verkligen behövdes! Hur roligt är det när det ser ut som orkanen dratt igenom här? Bara disken kvar med den tar jag imorron för nu ska jag sova snart, ska bara kolla klart på avsnittet av gilmore girls.

Ooopsi!

Nu har det gått ett tag sen jag skrev, jag har inte riktigt orkat ta mig tiden till att sätta mig ner och skriva några rader. Joo var har hänt?

Förra veckan var det mycket jobb, så det är väl inte så mycket att skriva om.

I fredags var det fest i Kinnahult, Halloween fest minst sagt! hehe mycket roliga utklädnader må jag säga! Bilder finns på facebook och jag kanske laddar upp dom senare!

I lördags var det dags att ge sig på alkoholen, vilket blev rätt mycket. Var först i Örby hos Mina och David, vilket var mycket trevligt! Sen så blev det att bege sig till hotellet, som för mig är mycket svart. Körkortet är borta och jag låg i soffan/sängen till kl 20 igår kväll. Jag mådde inte toppen ska jag säga er.

Idag har jag fått ringa vetrinären då min lille kissemiss har skadat sig, men det ser ut att ha blivit lite bättre men jag ska in med han på onsdag och kolla upp såret iaf.
Ringde även hotellet för att se om de hittat mitt körkort, men ikke än. De skulle ringa om det dök upp .. Fast iofs vet jag inte än om evert har hittat det i bilen än, en viss person e ju lite seg på att höra av sig!! Funderar på att spärra kortfanskapet ändå och beställa ett nytt för jag gillar ändå inte kortet på det jag har nu ;) haha

Satt och läste om aik's segerfirande i stockholm och hur de hoppade på polisbilarna. Det är roligt faktiskt att se poliser i underläge för en gång skull!

Nää jag ska ringa och spärra kortet nu, det är för det bästa tror jag :P