tiidigt

Hejsan hoppsan! Idag var man uppe innan tuppen. Såklart, jobbet sätter igång igen. Hur skönt det än är att ligga hemma och lata sig så ger det inte betalt. Kan ju inte säga att jag älskar att stå på jobbet precis, men det ger betalt vilket är goody!

Vilken nervositet jag hade imorse va!? shiit, jag vet ju att mina broms ljus inte funkar till och från men orka kolla det varje morgon, eller rättare sagt, hur fan ska jag kunna få ihop det när jag står där själv? Men iaf så iaf körde jag i lugn takt till jobbet..  det kör om lite bilar och så. Sen ligger en bil längre bak ett bra tag, men det var ju mörkt så man kunde ju inte riktigt se vad det var för bil. När jag väl ska köra in i den första rondellen så inser jag att det är en polis som ligger bakom jag det första som slår mig är "helvete undrar om mina bromsljus funkar!?!?" Jag vet fortfarande inte om de funkar men jag blev inte stoppad och jag kan ju säga att jag inte riktigt sänkte hastigheten när den typ 50 meter långa sträckan där det ska vara 70..  tur hade jag idag! Tack tack!

Kullaberg nalkas inför helgen, 250 kg kärlek och striptease är vad som väntar. Dricka eller köra? Det är svårt att svara på nu .. har fan inte råd att supa ska ni veta ^^

Andy kommer nog till helgen! Skojjsigt :) längesen man träffade han. Måste säga att du är dålig på att svara på sms och telesamtal ibland och speciellt på att höra av dig! Saknar ju dig juh!

xoxo Patricia^^,


torsdag

Tjohej i det blå´, det har regnat idag ^^

står här nu på jobbet, igen!  gud va kul :p

simon har kommit på felet, vilket kommer att kosta mig typ 1000 spänn att fixa, yey va kul att det är så billigt att ha en bärbar dator :S skit säger jag bara...

ojoj den fina killen som var inne och tanka precis ;) yeah för han ^^ glodde som as med.. vilket är alltid roligt :D han får gärna hälsa på oss töser i kinna ^^ me like XD

flörtarn nr 2 kom precis,, inte lika fin som den första tyvärr :P haha Synd om dig killen :P

TÄnkte bara säga hej ! kan alltid vara roligt..

btw hatar jag fyllegubbarna som kommer in och tror att de är roliga :S

/Putte (som mattias alltid kallar mig^^)

jalla

Kollar på shan the man.. han e galen :p ^^

jaa.. va ska man säga.. livet är som det är , fattigt .. haha men jag ska nog klara mig i några dagar till.. typ ändå fram till den 26e .. :)

Frida kommer snart med :D skojj skojj ;) hehe

Fan va han dissar både svennar och blattar :p helt jävla sjukt..

kom på det .. berättade jag om min fredag? Jag tänkte vara duktig.. skulle upp och jobba på lördag så jag skulle ta det lugnt och lägga mig i tid.. men jaa.. sen så blev jag bjuden på lite alkohol å så tänkte jag att jag ska inte dricka så mycket. Klockan var väl typ 17 och då gick det utför.. alkoholen blev så god att jag kom till skene, minns lite folk, minns att jag va inne i saras lägenhet och sen ringde klockan.. Med väääärldens huvudvärk stod jag i kaoset på jobbet och ångrade mitt alkoholintag dagen innan :p men skojj var det ;)


WHa'

Den bmw'n som precis körde förbi var inte att leka med ;) uhlala men pojkarna i kunde man slängt i väggen. eller nått^^  Okq8 is the shit, or not!

Står här ikväll igen. Känns faktiskt lite tyngre idag att stå här men det kan bero på att jag inte sovit så mycket inatt. Lördag kväll känns igen för mobilen blir det aldrig tyst på, inte förräns på söndag förmiddag någon gång. Det värsta men även det bästa med marks kommun är att det finns alltid folk vakna. Och det får man uppleva även när man själv inte är vaken. Finns bara en sak att säga, vem har bilen?

Med mycket tvek gick jag upp i morse för att vara snäll, mot dom som inte sover om nätterna. Men det gjorde inget, skulle ändå upp för att åka till tostared så pappa kunde fixa min bil :) vilket han även gjorde.. tack pappsen <3<3

På tal om annat så känns det som om det är liiksom lost.. virrig och så, för jag hänger inte riktigt med i dina svängar tyvärr.. men vad ska jag säga.. jag är väl inte duktig själv. Men det känns ändå konstigt.. ^^

Humm en annan sak jag funderade på? Vem sa något om att du fick dricka ? ajsing bajsing lilla gumman. Om jag nu skulle vilja så kan jag stämma dig för ett kontraktsbyte men vi kan väl se vad vi kan göra med det. Oj oj. Som sagt, det sprider sig du vet. Jag ska allt komma på ett straff ^^ Men det beror ju iofs på. Vet ju aldrig vart man kan finna dig nuför tiden tyvärr. Det var tråkigt det.

Inget annat roligt som har hänt iaf. Kan ju bara säga att sur alkis gubben längst upp kan hoppa upp och sätta sig på nått. Ringa securitas för en liten fest kl halv 12 på kvällen ? Då är man bara allmännt torr och har så itne fått nått på länge^^  Ris till dig gubbe!

Yo! / Patichoulooo♥

yäää

kanske som ni märkt så äääälskar jag att skriva blogg, inte ^^ hehe nämen inget internet gör typ det hela ^^

vad som har hänt och kommer att ske..

Jag har just nu fyra olika jobb och står just nu på ett av dom, köra okq8. förlåt mamma, jag vet att jag inte får använda datorn ^^ men det är dött som fan!
Marie och jag bor inte ihop längre. Jag flyttade ner en våning till andys lägenhet för han ville bo hos sin mor ett tag ist.. :) blev faktiskt nytapetserat där idag :D tack mamsen och papsen ;)
jaaa.. allt är väl som vanligt. <3

shiiit sara, han är ju bara en 16 årig pooojke ^^ kommer aldrig få ur det ur huvudet ^^ haha

jävlar vilken rockn'roll fylla det var igår ! Party on! haha fast det var inte lika kul imorse när man stod där på ernholms och trodde man skulle dö av sin goa bakfylla :S

kom på att jag måste skriva lista ^^ haha den blir uppdaterad ;)

Snart kommer min gummsa frida hem till mig :D 17 okt, jag längtar :D <3<3<3

Du är det vackraste som finns! Älskar dig Dooleys <3

xoxo Gossipgirl eller kanske Patichoulo, AHA :O