à la lördags party ^^

Tjo och god kväll. Nu ska jag berätta för er om denna roliga lördag :)

Kvällen börjar hemma hos mig. Vi dricker och har det roligt. Folk kommer och folk går. Sen drar vi oss ner mot stars. Inget folk så vi skramlar ihop pengar och drar in till Lounge ist . Där vart det partajj och så roligt vi hade :) och där försvann pengar! Haha pank kan la man säga... men iaf så kom jag hem och så drar jag med mig folk upp till mig på efterfest. Men grejjen är den (där sa jag det!!) att jag somnade ju så gott medans de andra levde rajjtan tajjtan.. och vips var securitas här ochj knackade på min dörr. Jag kommer ihåg att jag sa att jag skulle sänka men där somnade jag. När alla drog vette fan :P

Men iaf så vaknar jag, fullt påklädd i party outfiten och kollar upp,, WOAH det ligger någon i min soffa. JAg vet inte vem denna människa är. Jag ranglar upp, hämtar min älskade julmust och somnar halvt om igen. Sen drar den här "snubben" och till slut så efter många om och men så drog jag mig upp till duschen. Och usch vad dåligt jag har mått. Men nu är det bättre.. har jobbat och så :) det var inge skojj.. bara 6 dagar kvar nu.. sen ledig en dag och sen jobba 6 dagar till :S

ska fortsätta städa lite nu sen ska jag kolla ugly betty <3<3

Natti natt

En vis kompis

En kompis undrade precis varför jag bryr mig så mycket. Då är frågan, varför gör jag det?

Vem var det som sa, "ärlighet varar längst" ?

Jag sitter här, en helt vanlig morgon. Tänker efter hur veckan gått. Har knappt hört av dig, ibland så men de senaste dagarna iaf. Jag skrev till dig igår men det var inte så mycket mer med det.. sen så sitter jag här och du frågar min granne vad hon ska göra ikväll? jag då? undrar du inte vad jag ska göra ikväll? det känns som om jag är utelämnad och varför undrar jag ? jag vet inte orsaken till att varför vi inte hörs av så ofta, men jag vet att jag jobbar och när jag väl får sova så sover jag. Jag kommer till jobbet och mamma säger att jag ser ut som en zombie, och det är ju pga att jag inte sover tillräckligt mycket. Men sen så har jag en annan teori. Jag vet att mitt umgänge nuför tiden inte är den bästa alltid. Men det går inte att undvika i denna kommunen. Du vet mycket väl vad jag testat men bara för att flera runt omkring mig håller på menas inte det med att jag gör det hela jävla tiden heller. Jag har sett mycket vad som händer och vad konsekvenserna är, men du ska veta att det är verkligne inte det jag slösar mina pengar på det. Jag har aldrig i HELA mitt liv köpt något sånt och har jag väl kommit i kontakt med det så har jag blivit bjuden. Men bara för att man blir bjuden så säger man inte alltid ja. vet mycket väl vad du tycker om sånt men jag är inte den första bland dina kompisar som tagit något.

allt detta borde jag egentligen prata med dig om men jag vette fan.. det känns som om du har ett helt annat liv där jag inte finns med nu förtiden. att jag bara är en person du kan tänka dig träffa ibland för att det känns som om du måste.. och det känns fel att säga men det är så det känns..

Vem vet..

god morgon kära läsare!

Jag sitter nu och väntar på att min kära granne sara ska ha ätit klart så vi kan ut och gå i det underbara kalla vädret^^ haha kommer bli gött att komma ut :D

jag sara och sebbe har vart i borås idag :) det var trevligt med en lite road trip från mark :) det är inte så roligt att vara fast här jämt.

Träffade modern min idag med! Hon var snäll och tog med mig ut på en shoppingtur på visko och det blev 3 par nya dojjs <3 tack mamsen

Det som jag mest funderar på just nu är egentligen var du har tagit vägen ? Okej jag har inte heller hört av mig men det verkar som om du fastnat någonstans? jag vet lite vad som pågår men såhär ska det inte vara. du ska inte stänga av din omgivning på grund av den saken skull. Det får en att tappa tron, speciellt nu, när det inte är första gången. Fattar inte riktigt att du inte inser detta.

Dåligt av dig att inte säga något. Blev så besviken på dig. Vi hör aldrig av dig, varken jag eller dina kompisar här i mark. Vi finns ju här , alltid, vilket är lite synd att du inte inser det nu. Du kommer säkert inse det sen när det är försent. Vi ska inte bara jaga dig, vi måste jaga varandra för att det ska funka. Sitter här och tänker på var allt gick snett, du sa saker som du sedan gjorde tvärtemot. Det var inte snällt, och du kunde ha sagt något, vilket du fortfarande inte har. Roligt att höra från alla andra ist. Eller inte.

bara några dagar kvar på denm här jävla pencilinen.. mår illa för tillfället. har dumma tankar om det men det ska inte ske. då kommer det bara att gå snett. Usch och fy på mig att ens tänka det.



En HEEELT vanlig måndag, INTE.

Ja, nu ska vi se, dagen började med att jag jobbade, det gick bra.
Sen kom jag till kungsbacka, min dag var fortfarande bra, vi åkte genom fjärås, där sprack den goda dagen, ojj vi kom in i tostared, då får jag ett telefonsamtal som inte var så kul, men det slutade inte där. Får reda på att en väldig omtyckt person är i mark, och inte visste jag det. Och inte nog med det så har min telefon fått fnatt så den dör titt som tätt.. OCh inte nog med det så ska jag nu betala 2 bredbands räkningar för jag klanta mig,. och inte nog med det så är min dator dum i huvudet.

Men det positiva idag är ju iaf att jag har träffat Elin, hon har precis kommit hem från Portugal! Jag har träffat Alexandra :) UH yes we like ^^ Och jag har umgåtts med joni andy carrolajjna och ocbie ikväll :) det var trevligt ;)

Jag hatar pencilin. Ska sova nu. Nattinatt .

Shit, du pratar med mig.

marks kommuns svarta sida.

Drogernas rike som vi bor i. Haha

jaa ni, mitt liv är så roligt i dagarna. Jag är ledig tills fredag. En dröm för de flesta, även för mig med, förutom att det blir min chans att sova mig igenom dagarna vilket inte är så bra kanske.


Nu kommer den roliga reklamen med ungen som dansar i mjukost reklamen! ^^ han äger ;)  han äger lika mycket som den nya eniro reklamen där han har satt upp lappar i HELA stan. Jäklar vad jag skrattade åt den :P



funderar på egentligen varför du är som du är.. alltså du säger en sak, men sen så gör du helt tvärt emot. Jag vet att livet är förvirrande men om du säger en sak så blir man förvirrad när du gör något annat. för det är ju som att inte göra det man säger. du verkar bli konstigare och konstigare.. jag vet inte vad det är, men det känns som det är en dejávu sen ett tag tillbaka. du är rätt duktig på det du vet. att stöta bort en. fattar inte hur du lyckas. okej att jag inte är med i ditt liv så mycket längre men det är ju som det är.. jag jobbar och har mitt liv här i kinna nu, vilket du med får vara en del av. Men jag tror jag vet varför avståndet kommer lite med. Jag vet att jag itne har kommit i rätt sällskap. Men jag är jag och kommer inte att ändras. jag visste att när du skulle få reda på det så skulle det inte vara en bra sak. men det skiter jag i. jag tog ett snesteg och det är inte en av dina första kompisar som gör. Ojoj. . undrar när du kommer tillbaka. Älskar dig ändå, det ska du veta.