Bil fan skapet!

Var ju hemma i tostared igår så att pappa fick kolla på bilen. ett hjulcylinder läckte så nu måste jag byta det och det konstigaste var att det kostade 422,50 kr på ett ställe här i mark och köpte man det på biltema så kostade det 129kr. Pappa är snäll och köper det, jobbar ju fan hela dagen idag och imorron så hinner inte dra till gbg innan han åker till Tyskland med jobbet på fredag.

Står på jobbet nu och slöar lite, :P hehe det är vi tysta om eller hur :) nämen jag ska dra och jobba nu, skulle bara nämna det.
Grattis baby darling! ♥


tisdag!

Idag var en dag å jag kämpa mig ur sängen. Sjukt hur man kan vända på dygnet så snabbt. Det är bara för att jag har sovmorgon på måndagar som gör att jag inte kan somna på kvällen sen. Hade verkligen stora problem igår, så spela lite wii ist! haha

Prata lite med Frida innan med, du är verkligen min gumma och gör nu som jag sa!:P Grattis i förskott till dig med, det är ju ändå din dag imorgon <3<3

Jag ska snart dra mig hem till tostared med, pappa ska fixa lite med min bil, vilket jag tänkte göra nu.
Ha de!

Helgen!

I fredags kom Frida, överlycklig var jag att träffa henne igen! Saknat henne så mycket!♥
Vi skulle ha en lugn kväll men ikke, som vanligt när vi träffas så drog vi ut på stars, dagen efter (lördag morgon) drog vi båda till våra jobb och sen så jävlar va vi stressa till systemet från Gislaved, men vi fick inte komma in. Vi var där typ prick när dom stängde. Jävla skitbolag!

Men efter en eftermiddag i borås så kom vi hem, däcka lite och fixa oss iordning för att sen dra ut på hotellet som blev mer eller mindre lyckat kan jag väl säga. Resten har ni väl hört för vi bor ju ändå i en jävla glappkäfts kommun! Go Mark, NOT!

Fick träffat en massa folk iaf, det är alltid kul!

Tänkte vi skulle åkt till gbg idag men det blev lite sent och sen så somnade vi och sen så blev klockan mycket, så nu är frida hemma och jag sitter framför datorn och ugglar med min bakfylla jag fick nyss. Mår illa som fan men tror jag ätit för dåligt denna helg så det får jag ta igen i veckan ist :)

Nu ska jag ta och städa upp här hemma lite eller nått! Får se vad jag orkar ;)

Sjuk morgon!

Gomorron ni morronpigga! Det behövs sånna i världen för det är inte jag!

Har vart uppe sen 6 imorse typ, frida skulle iväg och jobba och jag åker snart. Det borde vara förbjudet att jobba en lördag. Jag är så trött!

Var på stars igår kväll, fatta att jag får betala för det idag. Kommer seriöst behöva sova en stund sen när jag och frida kommit hem från borås. Massa att fixa! PUss heej<3<3

Fredag morgon!

Klockan är snart 11 och jag har hunnit med mycket! Maria har vart här å tjatat lite skit :) Duschat bort min trötthet och morgonfebern, ätit frukost och gett katten sina örondroppar :)


Tänkte att jag snart ska bränna ut en ny cd till bilen, IGEN! haha har redan så många men det är roligt med en till.

Jag fick överraskningsbesök igår kväll. Bubben och Ewe skrämde livet ur mig när jag i min ensamhet skulle kolla datorn en liten snabb sväng för att sen dra mig mot sängen så banka dom på mitt fönster. Inte varje dag det händer precis. Vi fastna framför tvn med att kolla på click med adam sandler.

Frida ringde igår med, hon kommer ikväll så nu blir det myskväll idag och hotellet imorroN! :) Härligt!

Läste lite om bilprovningen på aftonbladet, om hur de kraschat en ny bil på en bilprovning. Och inte minst en ferrari från von braun här i kinna. Det var ju inte så längesen en annan bilprovning kraschade en killes projekt som han lagt ner pengar och tid å kärlek på och så skulle han göra en sista besiktning så kraschar besiktningen det. Lyckat. Men men, ni kan läsa om bilen här: Aftonbladet

En annan sak som jag läste på aftonbladet var om att de ska legalisera hasch i Köpenhamn, vilket jag tycker är ett smart drag. De förväntar att de ska dra in en halv miljard på att sälja detta och tänk så mycket de sparar in på att poliser inte behöver jaga efter det osv. Cannabis är inte mycket värre än alkohol tycker jag. aftonbladet




En härlig kväll!

Jag trotsade mina odds, men jag kunde inte hålla mig. Jag var ute och gick en 40 min promenad. Väldigt skönt faktikst! Fast inte så smart med förkylningen kanske, men jag gillart' ändå:-)

Jag är väldigt glad för vaderna höll sig på en ganska bra nivå idag. Den första biten var lite motstrídig men sen så ville dom vara med i svängarna och det tackar jag för! Ska hoppa in i duschen nu, ska bli så skönt!

Min lediga dag!

Jag har varit duktig och tvättat igår kväll/imorse :) Så nu är allt rent och fint!
Sedan idag så har jag vart hos vetrinären med min älskling, vilket gick väldigt bra faktiskt! Stolt är jag! <3

Sedan har jag hunnit rensa och gjort fint i byrålådorna och städat allmännt, så nu känns det rent och fint! Har bara lite smått kvar.

När det gäller min förkylning så var den värre imorse än igår, men den har kommit och gått under dagen. Jag har kännt mig febrig till och från med men det är inte så att jag dör precis. Men fick köpt alvedon och nässray på apoteket innan när jag var och hämtade ut min medicin och örondroppar åt min kisse. Så det blir en storkur för mig själv och så får jag hoppas på att bli bättre! Har ju fin besök i helgen juh ;)

Lite småbilder från min lägenhet!



På den första bilden i mitten ser ni min kofta med som jag inte hittade en bild på ginatricots hemsida.

Tänkte att jag skulle ta och byta om och sen dra iväg för att slänga lite skit som jag inte vill ha kvar :)


Känner att jag behöver denna!


God kväll!

Hej alla glada!

Det har varit en lång dag på jobbet faktiskt. Rätt skönt ändå, fast det är ganska väntat eftersom det är så precis innan löning :) Efter jobbet idag så var jag en sväng på "för-rean" på team sportia. Köpte ett par nya mys/tränings byxor<3 Jag har shoppat som fasen nu, så det är dags att tagga ner en smula har jag sagt till mig själv :)

Nästan direkt efter jag kom hem tänkte jag göra ett tappert försök att gå ut och gå, med tanke på att mina vader strejka lite igår. men jag trodde att strechningen skulle hjälpt som jag gjorde igår men IKKE! Jag pina mig igenom 2,5 km då jag trodde mina ben skulle bara ge upp.
Det är svårt att förklara vad det är som gör ont, men något spänner sig så mycket att det känns som om att någon sätter in 1000 nålar, om inte mer eller hugger dig med en kniv om och om igen! Hemskt! Så som monica brukar göra när hon undrar något, hon googlar det och ser vad det kan vara för fel.

Jag hittade detta:


chronic compartment syndrome

Compatrmentsyndrom finns av två olika slag, dels det akuta som uppstår i samband med olycksfall, t.ex. benbrott eller stor muskelblödning, det andra är det kroniska.

Kroniskt compartmentsyndrom innebär i korthet att en muskelgrupp omgiven av en stram muskelhinna i samband med långvarig träning svullnar så mycket att den inte riktigt ryms innanför muskelhinnan.

Om man inte kan anpassa träningen så att besvären försvinner finns möjligheten att operera. Det går till så att man öppnar själva muskelhinnan och på så sätt ger muskeln mer plats.

Det är dock inte alldeles självklart att detta är den bästa lösningen på problemet. För att få en adekvat bedömning krävs att du blir undersökt av en ortoped eller idrottsmedicinskt utbildad läkare.




Paranoid som jag blivit för tillfället så känns detta som det, så får väl uppsöka en läkare och se vad de säger. Men nu var det ju det med penga frågan då. Har lite mycket utgifter denna månaden faktiskt :S Säger bara: BILEN!, den är inte billig!

Ska hoppa in i duschen nu och så får jag hoppas på att det blir bättre ist :)

OHNEJ

Jag börjar bli sjuk och det är INTE bra! Jag ska vara frisk och jobba! Men halsen och näsan strejkar, likså huvudet! Alvedon, here I come!

Det känns konstigt

Denna kväll har jag vart ute och gått en lååång runda med sara :) mycket härligt! Om ändå mina vader vill som jag vill:(

Sitter och kollar på Gossip girl nu, nya avsnitt funkar alltid! Jag vet, jag är nörd!




Just nu känner jag bara att jag vill komma bort, det känns inte alls som att jag vill vara här. Jag vet inte varför faktiskt. Men det skulle kännas bättre i vissa fall faktiskt. Bli en ny människa. Fan det är nästan så att jag ska flytta till L.A som jag velat sen jag var liten.

Borås idag med mami <3

Efter jobbets bravader idag så åkte jag till borås för att möta upp min mami, vi gick lite i affärer och det slutade med att jag köpte detta:
Dessa bilderna är lånade från GinaTricot fast hitta inte en kofta jag köpte, konstigt nog :S

 

Dessa bilderna är lånade från Skopunkten.

Mamma köpte ett par med, men kom inte ihåg hur de såg ut :P

 

Och så är det ju mitt vanliga färgval, SVART! :)

 

Sen så har jag fått min leverans av H&M idag med! Fick lite fint på posten

Dessa bilderna är lånade från H&M.

 

Nöjd är jag!


Dagens arbete avklarat!

Nu så har man avklarat en dag till! :) Måndagen brukar vara kämpig, men den var helt ok.

Har precis fått i mig lite mat, katten ligger i sängen och sover och 2½ men är på! Kan inte vara mer toppen :P
Snart så jag smält maten så ska jag ut och gå en sväng, härligt att komma ut lite faktistk! Rensa tankarna lite:)

Måste städa lite med, fast det är ju inget roligt det heller :P haha fast det behövs göras!

Nu så har det även gått en vecka sen jag och karro började med att skriva upp vad vi äter under en vecka, vilket var mycket intressant faktiskt. Jag har väl insett att jag äter inte några riktiga måltider, vilket jag måste nog börja göra. men det är så svårt att få ihop mat tiderna när man jobbar som jag gör:S fast får väl laga lite mat som jag kan ha med mig och äta på eftermiddagen. Men det kan man ju önska, så mycket vi har att göra för det mesta :S raster är inte alltid att räkna med precis..

Sovmorgon!

Vaknade för en timme sen, så gött att kunna sova ut på måndagarna! :) känner att det är guld värt!

Satt nyss och läste på aftonbladets hemsida om hon anna anka, jag förstår mig inte på henne? Hennes åsikter är ju åt helvete och inte nog med det så är en av sveriges största bloggare med i hennes tankar och diggar henne totalt. Sjukt, men iofs kan ju inte alla tycka likadant men va fan, lite vett har man väl?

Ska iväg och jobba om 2 timmar med, va fan ska jag hitta på? inte så att man kan göra något drastigt precis, har ju en tid att passa.. får väl åka till apoteket, kom på att jag måste snart köpa ny medicin och de har inte den på lager :S

ska sminka mig nu iaf, skriver senare!

Lördagens afton!

Planerna är lite förkrök hos sara och sen drar vi till sigges loge i gislaveds trakterna!

Just nu sitter jag här och känner hur huvudvärken kommer krypandes, tror det är för lite sömn, SARA! :P:P haha hade inte vart fel att sova en stund till, men det är väl bara alvedon som kommer hjälpa i detta fallet..

Igår så var alla flickorna en sväng hos Elin som nyss fyllt 20 år! :) grattis till dig gumman! Det var trevligt att se alla igen och massa god mat och härligt umgänge!


Mjaaa

Goder afton bloggen!

Tänkte bara skriva att jag har skit tråkigt och att vänta på tvätten gör det inte roligare.. Men det finns iaf någon vaken på msn som jag kan skriva me:)

Annars e jag gla' för jag lyckades ta ledig fredags kvällen då mami min har bokat in julborg på åhaga i borås! Kommer bli najs!

Beställde lite nya saker på internet idag igen, inte bra, men roligt! haha

<3

En lördag i Borås!

Nu så ska jag berätta om min helg. Fredagen började med en tur till maryfläry på lite förkrök, sen drog jag hem för att sova. Sen på lördag morgon, kl 06,21 kommer linus in och lägger sig på soffan, det var tydligen en lång natt. Haha men jag iaf drog upp lite mer än en timme senare för att jobba under skene marten dagen. roligt att alla kommer 10 min innan man stänger :S men sen så blev det en tur till skene marten med linus martina och spalm. Träffa mycket roligt folk!

Sen så var det röjj under gårdagens kväll, blev en sen kväll :p haha men det var roligt ändå! Den berättelsen tar vi en annan gång! Nu så blir det lite sova bort resten av kvällen. Jobb imorron juh :P


nu är det snart jobbet som gäller!

jag sitter och väntar ut de sista minutrarna, hatar att vänta, börjar inte innan kl 12 men åker tidigare så kan jag sitta och dricka kaffe å snacka lite skit :)
hatar att vakna tidigt, morgonen blir så mycket längre då om man börjar som jag gör idag, men det är väl bara att stå ut..

längtar till den 25e <3

Klockrenast ever!

Man måste bara älska göteborgarna!


Besiktning

Hejhej!

Idag har jag varit riktigt duktig och startade dagen med en bra frukost och med att kolla på Scrubs! :)

Jennie har vart här en sväng och kollat läget, så har jag vart förbi jobbet idag, även om det var min lediga dag :O
Hur visste jag att jag till slut skulle få höra något, allt jag gör verkar ju inte vara bra för dig!

Ska om lite mindre än 2 timmar vara på besiktningen. Får väl se hur det går, får hoppas på att de inte test tutar, för jag har ingen tuta :P haha
den har sitt egna lilla liv och tutar av sig själv när jag kör så nu ger jag upp mitt hopp på den,
även om den verkligen behövs ibland med allt konstigt folk man kan stöta på.
Får skaffa mig en hockeytuta ist!


Dagens planer

Jobbat några timmar, har lite funderingar på timmar?! Hmm verkar inte stämma riktigt, fast får räkna 1000 gånger till så kanske det stämmer.

Amanda var här en sväng, drack kaffe och kollade på det hon köpt :) ska nu snart åka till hennes i Sätila, sen blir det tostared för att hämta mina bebisar <3<3 får hoppas på att det går bra :)

Ledig imorron med, besiktning av bilen är det som gäller, måste kolla tiden igen. haha jag har inget bra minne ;)

Igår var jag duktig med, städade badrummet och fixade kattlådan, men har resten av lägenheten kvar =S


My baby ♥♥

Tankar och funderingar

Egentligen, va fan tänker poliserna i vårt samhälle? Satt och läste på aftonbladet, ungdomar i göteborg, uppsala osv har startat uppror mot dom. Bränner bilar och är riktigt jävliga, som en hämnd mot polisen, och polischefen "hänger inte riktigt med varför". Vaddå inte hänger med?! Ungdomarna berättar i tidningen hur poliserna anklagar dom för saker som de inte ens har gjort, skickar hundarna på dom och slår dom med batonger.

Jag litar mer på vad ungdomarna berättar än vad poliserna säger för dom är fan inga snälla människor alltid. De håller mer koll på en än vad min mamma gör på mig och ändå så har hon bra koll på vad jag gör eftersom jag berättar. Men de är fan inte riktigt kloka.

Så mycket som poliserna står och skriker på en som de har gjort på oss ungdomar här i mark. Vi står som frågetecken ibland för vi har inte en aning om vad de pratar om eftersom de anklagar oss för något vi inte gjort. Eller så får vi oss ett gott skratt efter att de åkt för vi tycker de är så löjliga att de inte har något annat att göra än att hålla koll på oss. De visar hur lite de har att göra här i kommunen. Helt otroliga är dom ibland alltså.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5750757.ab

OjOj

Jag är dålig på att uppdatera, jobbar så mycket! haha