Gomorron!

Satt och kolla på aftonbladet nyss, de har hittat en ny spindelart i Sydafrika, en spindel vart honan blir ungefär 13 cm lång och de spinner ett nät som blir ungefär 120 cm brett! Usch usch usch! Utplåna skiten! På tal om spindlar får väl jag be om ursäkt för vädret för jag slog ihjäl en feting spindel igår kväll, MEN jag ångrar mig inte!!

Undrar om lönen har kommit fresten, nu blev jag fan nyfiken.. Hade ju inga pengar på kortet igår juh :P haha så får hoppas att jag har det idag..

Men nu ska jag iaf börja fixa mig iordning, sen käka lite mat! Ciao Bella!

Söndag!

Gott att sova ut idag plus att man fått en timme till godo! Städat toan har jag gjort och jag tvättar för fullt, ska snart iväg och handla lite hade jag tänkt! Men är lite seg för att åka iväg än.

Var på Kullaberg igår kväll, var ingen jätte höjdare kanske, men mycket trevligt folk iaf:)

Måste bränna en ny cd med då min ligger i mjöbäck =/


Tog ett stort kliv in i vuxenlivet precis!

God kväll Bloggen!

Nu så sitter jag här en fredagkväll, ska jobba imorron så är rätt seg idag så jag besluta mig för att inte göra så mycket idag. Men jag har precis gjort en sak, som karro nämnde häromdan. Jag anmälde mig precis för att bli fadder till ett barn, så inom några dagar så kommer jag få hem brev och grejjer på barnet som jag kommer att ge pengar till! 200 kr i månaden är inte så mycket så jag skulle rekommendera er att bli faddrar med!
Barnfonden

Annars har jag jobbat hela veckan, sista dagen imon och sen så är jag ledig söndag. Sen blir det jobb igen! I love it! Ska lägga mig och glo på tv nu! Hörs imorron folket!

Waah shit!

Jag tror att gud var god mot mig idag, eller så har jag 50 000 skyddsänglar! Hur ofta lyckas man köra i nästan 80 på en 50 väg innan bron mot skene, och precis innan man kör på bron då man bromsar ner för att de har skrapat asfalten för att lägga ny, så kollar man upp i backspegeln och polisen kommer upp i röven på en med blåljus och hög fart och när man sitter där och man blir nervös och sätter hjärtat i halsgropen så kör dom förbi och sen in vid gymnsiet ?
Jag är glad, lättad och riktigt överlycklig! Dags att sakta ner kanske?

En "äldre dam" kom in på jobbet idag, mia stod i kassan. Sen kommer mia in, med ett litet finurligt leende och säger, gissa precis vad den damen sa? Hon rös till och frågade om vi har mycket andar här. Och det har vi. Spöken! Lite häftigt men ändå läskigt. Vi gissar på att det är mest äldre som går runt hos oss, för det är inte så att man känner sig orolig, bara iakttagen. Det hade vart lite roligt och se vilka som går runt hos oss!

Mjaa vi kanske ska ta upp mitt nervsammanbrott i måndags. Jag tror lite sömn hade mycket med det att göra, och att jag var arg på mig själv. Men det ställer kryper sakta men säkert in i mig och kväver mig ibland känns det som, även om jag trivs där. Det är en konstig känsla, men det funkar väl. Mamma tycker jag jobbar för mycket, vilket jag gör, tillsammans med att jag e ute sent och umgås med folket. Jag roar mig och sätter min hälsa på spel för att jag är ute för länge och sen går upp tidigt för att jobba. Jag måste sluta med det, men jag kan inte, pengar pengar pengar!

Nu ska jag snart sova och sen upp tidigt imorron, för att jobba!! :)

Måndag

Hade precis mitt största mealtdown någonsin. Det här tar mitt liv sakta och säkert för jag hatar det jävla stället. Tack mamma för att du tog din arbetstid för att lyssna på mig. Fan jag nog aldrig gråtit så här mycket på jag vet inte hur länge. Och jag vill fan inte åka tillbaka till jobbet nu. Men jag är ju illa tvungen, helvete va jag ska söka nytt jobb.

Kolla här

Heeejsan svejsan!

Nu så jävlar e jag hemma igen! Ääääntligen fan!

Vi börjar med fredagen igen, då jag och Sara var hos Amanda och Henrik en sväng. Mycket trevligt men min lilla mandis började få lite feber och så igår så fick hon ont i magen och grejjs så hon åkte in till akuten och fick reda på varför. Så nu blir det pencilin för henne, lider med dig! Fy fan!

Som sagt blev det en tidig morgon igår med lite sömn för min jävla katt, men älskar han ändå! Haha

Sen kommer vi då till lördag kväll, då jag, sara och linus åkte till fritsla! Förfest hos Jessica och Emil med lite folk och sen gick vi över till Giggen och Keno på deras inflyttningsfest! Massa folk man träffa! Och en mysig lägenhet har dom med :)

Men sen så åkte vi till Stars, vilket jag inte trodde jag skulle orka med, men det gjorde jag. Till slut flög tiden förbi! Mycket roligt, massa dans, lite mycket och dricka för en del, hrrrm LINUS! Sent blev det men jag somna lite efter kl 3 tror jag:) Jag hade en människa som skulle käka mitt i natten med. Det slutade med en misshandel av min ost:O:O:O stackars osten:(

Jävlar vilket seg dag det har vart på jobbet idag då. Inte alls mycket folk och han som skulle byta av mig kommer in precis när han börjar och ska då byta om vilket gör att jag blir smått irriterad för jag slutar faktiskt kvart i och inte tio i!!! Jag får ju fan inte betalt för dom 5 minutrarna som han får för att han BYTER OM! Åh fan för det är ju nästan vaaarje gång som han är försenad! E trött på den saken nu!

Fick pratat med jessica innan också om gårdagen efter vi drog. Var visst värsta draget och det var väl lite till och från har jag förstått på Kenos FB.






Fler bilder finns snart uppe på facebook!

Äntligen lite fredagsmys!

Haha eller inte! Seg som fan, mår fortfarande lite illa efter all mat jag käka innan :O nu blir det ingen mer idag iaf känner jag!

Var på systemet innan med Sara. Fan vad folk! Vi hade en kötid på 45 min men det var ju tur iaf att barbro kunde köpa åt henne så slapp vi stå och vänta! Träffa joni och javi med, och Marie! Plus massa andra, man träffar typ alla där nu sådär innan dom stänger för alla ska handla det sista inför kvällen ;) haha

Fick köpt en ny äggklocka till jobbet idag iaf, då våran gick sönder idag. Tog bara 100 år innan vi införskaffa en ny!

Jag och Karro har diskuterat lite ny inredning till jobbet, med soffa och så. Men får la se hur man ska lägga fram det på ett bra sätt så att vi ska få igenom det. Men ska till Erikshjälpen imorron hade jag tänkt och kolla efter nått coolt. Ska även förbi jobbet var det tänkt. Fjäskis! ^^

Nu blir det duschen och funderingar på ikväll!

Uppdate!





Suprise!

Hur kan jag egentligen vara så dum, att jag kan falla för det lilla. Jävla as säger jag egentligen, fastän jag inte menar det. Fuck it! Det gick för lätt.

Amanda tipsade mig om en ny serie, the vampire diaries, som faktiskt var väldigt bra, men nu kommer det här att nu har jag sett de 5 första avsnitten, och nu måste jag vänta tills nästa kommer ut. Och när det väl var nått spännande.

Jag funderar på att dra iväg och handla lite mat, för kom ju inte iväg till Sara idag, så har suttit och ruttnat en stund ist.. Eller om jag handlar mat imorron, jag vet inte faktiskt. Ska ju till Fritsla en sväng sen med.

Nu kom de första korten jag beställde, resten kommer nog nästa vecka, eller imorron! Hoppas jag! :)

Fan, fan, fan. Att jag kan vara så jävla dum att ge efter :O

Yeyey

Tjohoo på er!

Jaaa för första gången på lääänge så solade jag solarium idag. Testade stå solariet och det var rätt okej faktiskt, men det är goare att ligga ner om man nu skulle vilja somna, men iaf, det var riktigt najs! Behövs nu i mörkret ;)
Sen så blev det lång dusch och en härlig kur för håret!

Trötter är jag med, funderar på att sova snart. Hade vart gött, för måste upp lite tidigare så jag kan gå ut och starta bilen så den blir lite varmare innan jag åker till jobbet. Glömde ju med att skriva att det snöade i tisdags morse när jag skulle åka till jobbet. Stod och skrapade rutorna och så kom det stora fina flingor!

Tänkte jag skulle glo lite på greys nu en stund samtidigt som jag skriver ner lite mer innehålls förteckningar till jobbet. Sen ska jag joina Kattson i soffan <3

Ojoj

Nu är det snart dags att dra iväg till jobbet. Bara en timme kvar ungefär. Jag snosade nästan 40 min idag, så jag var trött:O

Prata i tele i nästan 3 timmar igår, sjukt. Haha men det var mycket att prata om, datorer, svininfluensan, pengar, allt! haha Kvällen som jag trodde skulle sluta tidigt blev ett bra slut iaf :) gött det ;)

Jag har varit duktig med, för i våras/början av somras tog jag på mig att jag skulle skriva nya ingredienslistor och de är snart klara nu efter ett mycket långt uppehåll. =/ Men jag har en del som ska läggas till men jag tror jag ska fixa detta på ett bra sätt!

Nu blire mat!

Mmmmmåndag..

.. det var najs på jobbet idag faktiskt! Inte så mycket att göra, lagom mycket folk och Maria tittade förbi en sväng!

Fick min halloween klänning idag med, och den passa! :-) fast den satt lite konstigt i ryggen, men fixar nog till det ;)
Träffade Mini på vägen ut med, hon väntade på bussen till Borås. Så fick tjatat lite skit med henne med, alltid trevligt!

Sen fick jag ett ryck idag och åkte iväg för att köpa glödlampor med. Kan vara lite gött med lite mer ljus nu i höstmörkret! Träffade Jessica, Emil och Martin utanför MM, så fick pratat lite med dom. Funderar på helgen faktiskt, vi kan ju höras om det ;)
Men dit jag ville komma var iaf att Karro hade tipsat mig om en mörk choklad, Lindt choklad med en touch of sea salt, gud vad god den var! Den måste ni testa!

Fick satt upp en av mina hyllor jag köpte igår, nu har jag skickat efter några kort jag ska förstora, så måste snart köpa nya ramar till dom!


Härligt morgon!

God Morgon världen!
Nu sitter jag här med mitt morronkaffe och njuter av att jag kan dra ut på tiden läänge för jag börjar inte förräns klockan 12. Katten ligger och sover i sängen å hans ser så fridfull ut. Det är inte mycket han reagerar över faktikst!

Kvällen blev sen igår, körde Sebbe och två kompisar till han, de var lite sega men det var väl rätt lugnt faktikst! Orkade inte bry mig så..

Jag funderar på om jag ska ta och kolla runt lite på hm och halens hemsida och se om jag hittar nått roligt innan jag hoppar in i duschen. Men iofs ska jag egentligen inte handla något, eftersom jag var iväg och så igår. Sakerna har jag inte fått upp än, orkade inte fixa med det =/ Men ska se om jag hittar nått iaf :) haha

Hörs sen!

Bullshit!

Jag kan ge dig svaret här med en gång du som undrar: Nej det har vi inte, kommer inte och ska aldrig hända!

Det var det som gjorde mig måttligt road nu ikväll. Så jag fick damp, och började städa, och städa. Men iofs var väl det bra, för shit vad fint jag fick det och nu har jag lugnat ner mig. Man kan väl säga att jag bearbeta skiten på ett bra sätt. För nu ser min lägenhet ut som ett hem igen! Pfft.

Men iaf jag lova er i förra inlägget filmen på Victor. Och här är det ena, jag har inte laddat upp den andra på
youtube men varsågoda och njuuuuut!

 

Tack igen Maria Karlsson (hemsida) för en TOPPEN kväll! ♥

Blev lite smygreklam för dig där med ;) hehe Love U!


Åååh söndag!

Heej Bloggen! ^^

Nu har jag kommit hem till mina päron igen efter att ha vart på ikea med min mor! Plus lite andra affärer med. Fick köpt lite små skit igen! Så efter jag har ätit här så ska jag hem och fixa, vilket kommer bli najs! Har mycket att göra ikväll faktiskt. Ska åka och handla mat med sara också. Mysigt, som mia säger! ;)

Meeen iaf så var jag och sara på kalaset som Maria anordnade igår i Björketorps Bygdegård och OJJ säger jag bara, va roligt jag hade det! Sara som var lite nervös med hade jätte roligt! Så jag tackar för en mycket trevlig kväll faktiskt! Klockan går snabbt när man har roligt för helt plötsligt blev den 2! haha

just det jaa, jag köpte ju batterier till Marias present och shit va nojjig hon var! haha men nu ska ni med få reda på vad det var! En apa-nagelblåsare från
Coolstuff.se Här har ni den:



Det är en sån man egentligen vill ha men som man egentligen inte har så mycket användning för men som är söt och cool! Jag hade nog inte sagt nej till att få en sån men jag vet inte vart jag ska göra av den precis och jag målar inte mina naglar så ofta när jag har det jobb jag har. Men sötast idag är den faktistk!

Nu ska jag snart käka middag med mor och far. Sen när jag kommer hem så blir det en liten uppdatering med Viktor Kjelins tal från igår kväll och lite nya kort från min lägenhet med de nya sakerna, om jag hinner sätta upp dom idag vill säga!
Så nu tackar jag för mig! ♥

Lördag!

Jaa då fick man inte sova inatt heller, Mike ringde vid halv 3 och tyckte att jag skulle hålla han sällskap när han grejja med jannes bil, HELL NO! haha Men han väckte mig sen vid kvart i 7 igen och då var jag snäll och åkte förbi med lite kaffe innan jag började jobba..

Mycket folk var det idag iaf. Lugnt om morgonen men sen senare brakade det lös, men drog iaf in en del som tur är!

Nu kollar grannen på tv igen, jippie! och jag ska duscha :) Sen blir det till att fira Maria ikväll!
Ciao Bella!

Fredag kväll...

OCH JAG ÄR TRÖTT! eller seg iaf, men det blir så ibland när man jobbar häcken av sig hela veckan!

Mini och spalm e hos mig nu, planerna är väl att hitta på nått men jag vette fan om jag orkar. Som sagt, e trötter!

Var precis och hämtade ut marias present till imorgon! Perfekta presenten till henne men glömde köpa batterier :O hahahah det är inte det ni tänker på snuskhumrar! visar bild efter imorgon!

Hörde att det var fest i svenljunga men jag e fan inte sugen på att dra dit. Fan det är långt och jag ska jobba imorgon!

Haha måste berätta när sara kom ner till mig innan. Hahah klockrent. Jag störde mig på att grannen kollade på tv med aaashögt ljud så jag satte på skit hög musik och gick och la mig en stund. Sen vaknade jag till när sara slog mig på foten. Hon var helt amazed att jag kunde somna till den höga musiken^^ men det var najs faktiskt ;)

hittade en bild sen i somras som jag bjuder på!:

Jobbets prat! :)

Vilken morgon, massa roligt och mycket prat. Mycket om anna anka! hon är speciell, vaddå tjocka mammor är själviska? Det måste ju visa att de tar tid till sina barn än till sig själv? Eller att hon väljer dagens outfits till sina barn och packar dom tillsammans så att barnflickan vet vad hon ska sätta på ungjäveln?! Kan dom inte få välja själva? Det gjorde jag när jag var liten, kanske inte blev skit snyggt men det var ju iaf roligt! Eller att man inte kan använda en pjamas mer än en natt? Va faan. Sjuk e hon!

Kollade på inlåst igår med, vilket jag tycker är väldigt nyttigt för killarna, så att de får se hur det egentligen är. Debatter om att det inte är ett bra program e bara skit. Folk ser att de kämpar och vill komma bort från kriminaliteten och bara det gör ett bra intryck.

nu ska jag dricka massa mera kaffe, har lunch i 25 min till! gottgott!


Yey! :)

Det behövdes! :):)

Nu blir det jobbet, igen :-)

Dagens tabbe!

jaa dagen gick bra tills jag skulle dammsuga kafét. Då river jag ner en blomma och krossar hela krukan.. men men, städade upp efter mig och sen så när jag skulle dra tillbaka en stol så hade den samma blomman, en växt som har hängblad eller va man ska säga, fastnat i stolen, så jag river ner den igen.. så tänkte jag att den måste stå på något, så jag hämtar ett gammalt fat och så när jag ska sätta den på fatet så tippar den igen och faller i marken! Lyckat!

Men nu ska jag duscha av mig oturen! <3

Woow

Jag tror jag precis blev kär! :O

Snart iväg till jobbet, väntar bara på att jonatan ska höra av sig så vi kan åka! Men vill inte jobba, är trötter :S Uscha, men det är värt pengarna!


Jag kommer nog att ångra..

.. beställde precis en halloween dräkt, och den var inte så billig precis. Men får hoppas att jag blir nöjd med den, men annars e det bara att skicka tillbaka iofs! :)

 

Sen så blev bilen klar. Bye bye med dom 950kronorna, men får la se på det viset att det var värt det. Eller nått.


En sak..

.. som e jävligt jobbigt och det är att gå upp tidigt när man börjar sent! Men ska iväg och fixa det sista på bilen så det får väl vara värt!

Jag undrar fan vad mina grannar håller på med, för det flyttade in ett par killar som är typ 14 å luktar kiss, nej men de skulle börja basket gymnasiet här i mark och då bosatte de sig i Tors gamla lägenhet. Men jag säger ju det, jag hörde aldrig tor, men dom här killarna klampar runt som storfot har löst amok. Det dunkar och man hör när dom kollar på film sent på kvällen, hur fan kan det skilja sig så? Konstiga killar som inte är lätta på foten! haha

Nu ska jag iaf fixa det sista innan jag behöver åka. Det ser ut som att det är riktigt kallt ute :S uscha!

Onsdag. en trött dag

Shit vilken morgon, jag kom i säng sent igår och upp tidigt imorse, vilket tog emot, jävligt hårt! Men iaf fick jag ringt och beställt tid för min bil och sen så fick jag besiktat bilen idag med, så nu kan jag köra med den ett år till! :) hehe men dom hade höjt priset på att ombesiktningen men iofs så kan de väl inte göra så mycket mer när dom har lagningen på en ferrari och betala! HAHA

Sen bjöd sara på morron kaffe! Gott! Fick mig då i samma veva ett sms från Karro som undrade om jag kunde jobba, så fixade att mor min körde katten till vetrinären och jag stack och jobba! :) Extra pengar! Snajsigt! hehe men kissen min mår bra men hans öra var fortfarnade irriterat, så jag får hoppas att det blir bättre!

Nu ska jag faktiskt gå ut och gå! Känner att det behövs!
Sen så blir det duschen och sen sängen! Upp tidigt imorron igen juh.. =/

Humm jaaa...

Jag vet inte riktigt vad jag ska börja. Jag har så mycket jag vill ha ur mig känns det som, som att jag bara vill skrika i 20 min och sen ska det vara bra. Men jag vet inte heller om det skulle hjälpa faktiskt, eller vad som skulle kunna funka. Just nu så känner jag att jag inte vill vara kvar i mark, har bara en känsla som inte känns bra faktiskt. Jag vill börja om, dra härifrån, men jag vill inte lämna dom jag verkligen står mig nära. Många man känner men få som riktigt känner en. Grejjen med att berätta allt och dela allt, det är inte jag. Jag vet inte varför. Men jag stöter bort mycket och får det att inte handla om mig. Mina problem är mina och jag lyssnar hellre på andras än pratar om mitt.

Allt jag skulle vilja göra, allt jag vill ha och få uppleva, känns som flera mil iväg. Jag är för rädd att bli fast men ändå för hemmakär för att åka. Man sitter ju i en ond cirkel. Men sen så är jag inte ensam om mina tankar heller för den delen. Undrar hur resten av världen tänker och vad de går och väntar på.

Men för att få mig själv att tänka på annat så kan jag ju berätta om helgen lite mera i detalj. Fredagskvällen började i Fritsla och alkohol för de andra, jag var nykter (som vanligt) och sen så drog vi för att bowla. Jag kan ju inte säga att jag var kvällens stjärna precis, haha. Det var ett tag sen jag bowla. Chrille gjorde en vurpa, och såklart missa jag den, FAN! :p haha hade nog varit en rolig syn :) Efter bowlingen drog vi oss tillbaka till Emil och Jessica, fast det blev en tidig kväll ändå..

Lördagen blev ju så då att en av mig och sara bröt det vi kom överens om under fredag natt. Ingen av oss skulle väcka den ene förräns efter kl 10. Men fick ett sms kvart i 9 eller nått och jag vakna. Men det gjorde inte så mycket. Somnade om och vaknade när sara ringde och väckte mig halv 13 :) Gott att sova ut lite faktiskt! hehe
Sedan tog det inte lång tid innan klockan närmade sig 18 och då var det dags för middag på Gästhuset med Maria, Sara och Lotta:) Det var Ogies första kvällspass hon jobbade där så vi skulle se hur det gick för henne. Det var mycket trevligt och denna afton slutade på stars och en redigt bra fylla.
Var redigt otrevligt mot en viss person och jag ber så heeemskt mycket om ursäkt, jag vet inte vad som flög i mig!:(:( Förlåt!

Jaa så kommer man till söndags morgonen. Hmm, vaknade ganska tidigt, som tidigare skrivit, så sov sara på min soffa, vilket jag inte riktigt var beredd på. Men hon sov så gött så!:) Fick i mig lite vatten och en alvedon men det blev inte så mycket bättre så jag satte mig vid datorn och hade en väldigt lång och rolig konversation med en människa jag aldrig i hela mitt liv pratat med mer än att säga hej.
Sen så drog den dagen förbi och så blev det kväll och då var planerna ljusparty hos Jessica, vilket var mycket trevligt! Massa goda doftljus, men fy dom som beslöt sig om att ta bort honungsmelons doftljuset :O

Och nu kommer vi till gårdagen, måndagen rättare sagt. Dagen jag har lite ångest över. Haha Jag vaknade tidigt, städade och fixa osv, till kl blev halv 12. Åkte då till jobbet för att dricka lite kaffe och diskutera lite med folket :) Meeen när kl blir 11.55 kommer Karro inspringandes och då så blir det ett stort ? över oss och det visar sig att jag börjar kl 13. Bra Patricia! Men dagen går fort, städar och fixar och donar. Pappa ringer och säger att vi ska fixa däcken och jag skulle vara i Tostared vid 19 tiden. Åker hem en snabb sväng, hinner inprincip till Björketorp och då ringer far min och säger att vi får ta det imorron/ idag (tisdag) ist för han kunde inte då. Härligt, då har man skyndat sig allt i inödan, så jag fick vända och åka hem. Man kan ju säga att jag var inte på så gott humör.

Idag fick jag fixat däcken, jag har tvättat, hämtat kattburen inför imorron. Ska fixa bak/fram vagns inställningen imorron, och besikta bilen. Och slänga i en tvätt till, har så mycket tvätt! Har mycket att fixa. Och sen blir det en vända i affärer inför kalaset på lördag. Jag ska vara nykter!
Annars blev det en snabb träff med Bubben idag på donken. Hon har blivit duktig och har börjat träna! Tycker jag är starkt!:) Jag hejjar på dig!
Träffa Mike och lite annat folk med. Kallaste blicken någonsin, jag sa ju förlåt. Men så sett var la det inte mer än förväntat.

Nu ska jag hämta den sista tvätten. natti natt folket!

Viiilken söndag

Jaa denna dagen kan man sammanfatta med det förra inlägget. Men mår bättre nu iaf :) lite seg bara, men det blir det snart ändring på. SKa ju snart till Fritsla på ljusparty! Kommer bli trevligt! :)

Igår jaa, då blev det mat på gästhuset och sen så drog vi ut på stars senare på kvällen. Det blev en del att dricka men det var en rolig kväll faktikst! Tack flickor! :)

Nu ska jag fixa iordning mig! Hörs sen!

Bläsch!


Man mår ju som man förtjänar idag alltså :S



Patricia:)

Mumma!

Nu så har jag ätit en goer frukost med ost, skinka och massa gurka! Gottigt!

Gårdagen var mysig, men jag var trött.. Sov till halv 13 idag, eller aa, sara ringde och väckte mig då. Så har fått sova ut! Men iaf, igår så var vi och bowla, vilket var roligt! Fick träffat jessica och emil med och se hur dom bor, mycket trevligt!

Ikväll så vet jag inte hur den artar sig än. Det var planerat från början, men allt verkar nu veligt. Blir iaf lite mat på Gästhuset och sen då kanske borås?


uttråkad!

Torsdag afton!

Äntligen sitter jag här, efter en lång dag på jobbet och efter en lång dusch så känns detta behövligt!

Annars e jag ganska irriterad för har eksem på 2 av mina fingrar som jag troligen fått från jobbet, det är bättre men det är vröl torrt ändå och nu har det spruckit på några ställen så jag har små sår, och det gör ont eftersom jag spritar händerna 2 miljoner gånger på jobbet :S uscha dumma skit !

helgen blir fartfylld men det tar vi lite längre fram. Nu ska jag gå och dö en sväng framför tvn :)