Blodprov..

God morgon gott folk! Fick dra mig upp tidigt idag för att jag skulle ta blodprov. Jag mitt pucko hade ju inte läst på lappen igår att jag skulle ta ett av proven mellan 8-9 för då var ett hormon högt och för det andra blod provet så skulle jag vara vaken i minst 2 timmar innan jag gjorde det.. så det var bara att dra sig upp kl  6 idag =/ trööök.. tur jag hade en som ringde och väckte mig så jag vakna till liv lite, men jag ska vara ärlig, jag somnade om, liiite bara, typ 30 min :P haha men jag orkar inte bry mig så mycket idag faktiskt.. jag känner att det ska inte spela någon roll, fastän det kanske gör det..

Efter detta morgondrama så drog jag mig till ernan för lite morgonkaffe! Mys pys att träffa flickorna!

SÅ nu ska jag in i duschen för sen blir det systemet åt pajken och sen hem till Tostared för att fixa lite skit på bilen :)

 xoxo

KLANT!

Nämen hej nu är jag hemma från Tostared och Ullared. Tänkte att jag skulle springa lite snabbt på toa och smidig som en gasell smäller jag till högerfoten i dörren och samtidigt smäller jag i vänsterfoten i dörrkarmen, gissa att det gjorde jäääääävligt ont! =S

Just nu håller min nya granne på att flytta in, undrar om det blir inflyttningsfest ikväll? hade vart lite skojj med partajj! haha

annars så kom jag på den briljanta idéen att åka till ullared idag, så jag mamma och daniel åkte dit :) jag körde hem och fick massa skäll! Tack mamma för att du älskar mig så! haha

åkte igenom den berömda lilla hålan källsjö som vi var i lördags, fattar knappt att vi hitta dit. Haha ^^

Nu ska jag kolla läget vad folket gör :)
ha det gott!
xoxo



Måndag.

Jag kan ju verkligen säga att jag sovit ut idag.. lite innan kl 14 ringde amanda och väckte mig och sa att hon var på väg. Och nu har jag vart iväg och solat och nu är jag lika trött igen, men jag ska slänga mig i duschen hade jag tänkt iaf innan jag beslutar mig för att somna om igen^^

Annars har helgen varit fullspäckad som vanligt.. jobbat som en tok och sovit ännu mindre! Men det har jag juh tagit igen nu:p 

Ledig tills lördag, för då jobbar jag igen^^ hehe

xoxo

Den fullspäckade helgen!

Jaaa,, vi börjar med igår morse, jag jobbade. Kvällen slutade med grillning och flum vid hedgärdessjön vilket var mycket trevligt!

Jag jobbade hela morgonen och ändå fram till kl 17 dag.. det var segt och det var massa krångel.. men får hoppas det går bättre imorron, tjänar mycket pengar på att jobba denna helg! hehe

Fest ikväll då!



jag vill ha kissekatteungar! NU! hehe hade vart myspys juh!
xoxo

Grattis Linus på din födelsedag idag!

OCH

Ett STOOOOOOORT GRATTIS till Bubben som fyllde 20 år igår! :)

Duktig idag!

Vakna imorse men då hade alex redan dratt :( Men gick upp ganska snart med att börja städa. Och jag lovar er, fick röjjt undan så mycket onödigt och ändrat om så nu blev det fint fint!
Sen när jag var nästan klar ringde de från jobbet och då var det bara att dra sig vidare dit och tjäna lite extra pengar!

Och nu till mitt nästa projekt, Jag ska fanimig ha katt igen! När jag var hemma hos mamma och pappa igår så insåg jag verkligen hur mycket jag saknade kissarna så jag tror jag ska skaffa två sötisar så slipper de vara själva.. men nu ska jag bara hitta ett sätt att det ska undgå mamma på ett bra sätt med^^ hahah kommer nog lösa sig! Tänk er två långhåriga gosiga kissar som springer runt och leker <3<3<3

Nu ska jag sova! Nattinatt gott folk!

Funderingar.

Jag vet inte, det är konstigt. Fattar verkligen inte hur jag kan ha lyckats få alla repor.. =/ eller ju, de flesta vet jag juh hur, men fan va mycket det kommer att krävas för att få bort skiten! Snart bromsbyte och grejjer på bilen med, ska bara ta tummen ur röven och köpa skiten.

nu kom alex hit! najs bajs, ska fortsätta att kolla på mumien snart..

annars har det inte hänt så mycket nytt, ledig imorron iaf! Gottans. Måste börja planera inför nästa vecka nu när jagt ändå är ledig innan jag börjar mitt vikariat!

xoxo


Att ni inte lär er!

Fick reda på idag, att två av mina kompisar vart döda i några minuter men har lyckats återupplevas, men ändå, så sitter de där, med flaskan i handen och verkar inte fatta allvaret. Idag igen så ligger en inne. Överlever säger ambulanspersonalen. Men hur illa låter inte det, överlever. Andra dagen i rad så blir det sjukhusvård och de säger överlever. Jag hatar det ordet, eftersom det är näst intill döden, speciellt om det har inträffat fler än en gång.

Annars idag så var jag och alexandra på underhållninsfestivalen i hyssna, hennes lillasyster var med. De vann med bidraget grease och jag kan ju säga att det var väldigt skratt framkallande, de gjorde det toppenbra! Grattis till vinsten tjejjer!

Fick äntligen handlat lite mat idag med, käkade nudlar till frukost och då insåg jag att det hade gått lite för lång, haha ^^ träffa bj och acka inne på willys iaf, trevligt trevligt.

ska nu sova så gott! Jobba imon! GötT!



Sjuka saker!

Att jag ens hade tanken på att försöka, haha det gick ju som det gick verkar det som. En sån liten sak och så ger man upp. Det är helt otroligt alltså ibland hur allt kan göra en tvärvändning.


 Jag är på lite rethumör idag faktiskt. Hoppas att allt går åt helvete, men vem vet, turen står inte alltid på min sida^^ Men hoppas kan man alltid göra.

Annars så är jag ledig idag, så det blir till att städa och räkna resor så jag kan få iordning på min deklaration.. segt!

xoxo

Hit me baby one more time!

Haha det hade vart skojj!

humm funderar på var den där killen försöker säga? mysko mysko. Haha

annars idag så har jag jobbat massa igen! Skojjsigt! Nu blir det ledig en dag, sen så jobba en massa till! Kommer bli gottans!


Jag tror de närmaste dagarna kommer vara intressanta. Ha de gott!



Söndag utanför Marks Kommun.

Goddagens gott folK!

Idag hände det något, vi åkte från Mark! Härligt!






jobba imorron igen, Gött!

xoxo

En dålig dag kan ha sin vändning.

Finns det något goare än när man kommer hem, trött som fasen och drar på sig den största t-shirten man kan hitta och bara slappna av? Det gör det inte just nu!  haha

Har vart vaken i snart 24 timmar och jag kan ju säga att jag är ganska död men jag har haft en väldigt händelserik kväll!

Dagen började med att jobba några timmar. Efter det blev det en snabb tupplur och sen var det dags att dra ut igen, så det blev en sväng till Örby och träffa några.
Drog med mig alexandra till fritsla för att hälsa på lite gamla klasskamrater, och sedan träffa vi på ewe som vi tyckte var en bra idé att hon skulle följa med. Vi fick med oss linn och sen så drog tiden iväg och vi hamnade från mcdonalds ut i skogen med massa spöken =O men det var kallt så jag ewe och linus stanna i bilen medans de andra drog ut och kolla läget..

Vi har massa konstiga och läskiga ställen här i mark =/

Sen blev det lite bensin problem men det löste vi galant, så nu sitter jag här och ska snart sussa lite. Imorgon händer det annat skojjsigt!

xoxo

jobb jobb jobb jobb fiiii faaan

Jo men idag har jag jobbat hela dagen inprincip, åkt från det ena jobbet till det andra! Kaos mycket att göra hela dagen!

Annars kan jag ju meddela att jag fick vikatriatet på ernan så börjar i maj! yey för mig !

ska sova nu! xoxo

Dagen.



Fick bilderna sen i söndags kväll!! Skitroligt hade vi! hehe


Annars idag har det inte hänt något kul, jag gick upp tidigt för att hämta min tvätt, träffa tompa och ladie, sov bort några timmar till för att sedan dra till jobbet och sen blev det några timmar på donken med de nära och kära^^ och nu sitter jag här. Kan ju iaf säga att jag har hunnit med att städa lite efter jobbet iaf ;) hehe

ska snart sova för det blir till att jobba imorron kväll med. kom på att jag måste ringa mamma men det är lite sent nu. Haha

btw så är jag fortfarande irriterad för jag har fortfarande inte fått min deklaration! Dumma skatteverket, skicka den för faN!
Annars 'är jag döööfattig denna månaden och nästa så med. WOHO

Ha de gott! xoxo

Fuck you!

Polisen i Mark, skaffa er något annat att göra!

Dagens aktiviteter har vart att träffa folk och jobba. Nu tvättar jag lite innan jag ska sova igen för att sen upp och jobba som vanligt! ^^

var en sväng hos amanda och henrik igår ikväll, skitroligt hade vi! Tack för en toppen kvälL!


Jag trodde nästan kortet skulle bli normalt! haha

xoxo

Påskafton!

Gårdagen var rolig! haha började i fotskäl och slutade i fritsla. Tack för att du hämtade oss! :)

Hände väl inget speciellt igår, full och gla' var man iaf!

Ska bada med sara idag. Så snart bär det av till Tostared med badkläder och förbereda sig för kalas!

Ha de gott! xoxo


Grattis!

20 år idag!
Grattis till mig

Sjukare än sjukast!

Det här måste ha vart de två mest upp och nedvända dagarna i mitt liv. Och den här dagen är verkligen sjukast och det har ju inte slutat än :S det var jag verkligen inte beredd på, hur fan ska man hantera det :S ?!?

2 dagar innan födelsedagen

Men jaha vilken kväll. Trodde den skulle bli rätt rolig men det blev ju en drastisk ändring så jag haka på lite annat folk ist.

Sluta läs min blogg. Jag vet att du brukar gör det ibland. Som sagt, jag vet ju ingenting.

Det regnar idag :(

Goder morgon gott folk!

Sitter nu och inväntar tiden på att få börja jobba.. Lite segt men har en massa serier som jag kollar på så det går fintfint. Kom på det med att jag måste dra iväg och hämta ut lite pengar som jag fick tillbaka från ett av elbolagen jag har med! Alltid gött med lite extra ;) hehe

Planerna för idag är som sagt jobba, sen hjälpa joni, om nu han inte ändrat sig och sen så kolla på den nya fast and furious! Så det blir en lugn kväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon..

Helgen börjar närma sig nu med, jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra.. får kolla med flickorna sen ikväll tror jag. jag hoppas på något kul iaf, annars får jag väl tigga lite pengar av mamma och pappa och hålla jessica sällskap till elmia ;) hehe

frida, saknar dig!♥

Dagens låt:


Ingen sol idag :(

Vart tog våren vägen? Regn och moln, men lite små sol ändå. Det ska vara mycket sol!

Ska snart iväg och handla lite mat med spalm. Annars är jag lite smått irriterad över min ekonomiska kris, jävla bil säger jag bara!

Trött som fan är jag idag, så det blir nog en tidig kväll idag. Kanske, man vet ju aldrig med mig.



Vägen som togs var i tron den rätta,
men vägen blev sen en stig som blev mindre och mindre,
och tron om den rätta väg försvann.
Tron att hitta tillbaka till rätt väg gick bort i vinden,
ensam och öde blev till evighet i mörket.


Borås för en kväll.

Drog till borås ikväll efter jobbet och hälsade på 2 snälla pajkar som lämnat marks kommun för att bo i storstan lite längre. Men ja, lite öl och en tur genom stan slutade med ägg. På väg hem ringer pappa och frågar va jag gör, jag är på väg hem. Hmm, mjo då har den (ursäkta ordvalet, tyvärr?!, men sant) jäävla blatten ringt upp MIN PAPPA och skällt ut han och påstått att vi kastat ägg på deras fönster. okej, lyckad omvändning. Så är det när man kör i närheten av norrby med ungdomar utan liv. Men man kan ju iaf säga att de fick betala för det med.

Ska lägga mig och sova nu ett tag. Fortsättning följer när robert skall en dag gå tillbaka till Statoil och prata med chefen om porrfilmen som egenligen skulle vara 1,40 lång men var bara 1,39. glöm inte korv i bröd ;) nattinatt! 3D-glasögon!

Hyltenäs Kulle på en söndag!

Igår kväll tillbringades i Svenljunga hos Emelie, grillning och massa tjat! Alltid trevligt!
Sen så körde maria hem mig, svängde förbi för att säga hej till simon och alex som stod och tjata med fidde vid skolaN! Fast de hade inget roligt för sig så drog hem ist.. var trött ändå så kollade film ist!

Annars idag så har det vart en seg dag.. Var en sväng vid Hyltenäs kulle med spalm, bosse och jessica, det var trevligt! Sen så nu ska jag sova lite. Ska kolla klart på ett avsnitt av viva la bam , sen sova massa för att sedan dra sig upp till jobbet =/

xoxo


Men jaha.

Jag vakna med ett jäkla ryck imorse.. jag drömde säkert en mardröm, men mitt hjärta slog så hårt att det kändes som om jag sov på en tvättmaskin som centrifugerade :S helt sjukt hur mycket jag skakade :S

annars har jag precis ätit frukost och när jag väl insåg hur bra min städning gick igår så blev det ju inte mycket bättre när folk kommer hit, drar fram och lämnar massa skit framme. Tack, det är ju så roligt att städa efter er, btw jag är inte eran morsa.

Idag är mina planer att inte göra något, har ingen lust för något. Så ni hittar mig hemma.

xoxo

Dagens fredag.

Frida, du är lika söt som socker och jag älskar dig med!

Fredag idag, vilket har innebärt en tidig morgon, arbete (fick träffa min mor! YEY och min farmor, yeee), kom hem, städa, tvätta och laga mat, sen kom alexandra och elina förbi, mycket trevligt! Jag träffa Linn och Marcus och darlingen Cindy! :) och katten gustav såklarT ! sen så bar det av hem till mig igen, alex färga håret och sen drog vi ut för att träffa alex, simon, bubben och ewe:) var hos simon senare på kvällen, spela lite spel men det blev en snabb visit för ville hem  ( där jag sitter nu) och så ska jag somna till något tv program eller något.
Känner att det behövs. Inte min dag idag känns det som.. Känner mig lite nere eller vissen som man kan säga. Trötter och allmännt sleten och mycket att tänka på! Men alex livade faktiskt upp stämningen liet, det var så längesen jag såg dig gubben! trevligt att prata med dig igen, du jobbar för mycket!

Annars så blev jag glad för en liten sak men i nästa fall blev några andra meningar orsaken till att jag känner mig nere, kanske pga att jag är trött men det kändes konstig att svara ja på frågan för det är ju något jag inte vill men inte kan hjälpa.
Men den sanna glädjen är skadeglädjen, tror jag?!?


Grattis på dig iaf Joni, nu är du vuxen och du har hela 8 dagar som du ska få springa till systemet till mig innan jag kan gå själv!

Ska sova nu,
xoxo

Bastu och öl när den underbara våren har kommit!"

Bastat med alexandra och sara idag, trevligt! har nu fixat mer alkohol till nästa helg, gött! men får hålla mig mer nykter än aspackad tror jag ^^ planer för min födelsedag/påsk vet jag inte än, får väl se va som händer och sker!

ska somna till något tv program nu, innan jag ska dra mig upp till jobbet imon, blir bara tidigare för var dag som går =/
ha de gott!
xoxo

GaaaaH!

Sol idag! Njuuuuter som fan fortfarande! hehe göött!
Träffa på kussen och lite annat roligt folk på prästgatan idag, trevligt att se er! de jävla asen satt och solade och drack öl! såg underbart gott ut, men det får bli en annan dag. Funderar på stor fest på min födelsedag. Det är ju påsk och allt med, men jag får väl se. Jag orkar inte engagera mig fööör mycket heller.. hade ju en fest förra året med juh..


Meen anyway.. tänkte skriva något taskigt men jag tänkte att jag tänker det 1000 gånger ist så kanske det kommer fram .. btw jag råkade ta livet av en bananfluga innan =/ stackarn, han flög rakt in i mitt öga och jag blinkade ihjäl han =/
och jag fick precis reda på att mamma tjänade 37 kr i timmen när hon jobbade när hon och pappa flyttade ihop, hon var 16 år.. fatta att hon tjäna storkovan, INTE.
Och fresten tycker jag inte om en del folk just nu, de skapar bara bråk för oss arbetare på bensinmacken. Jävla bl***ar, orka va som vissa av er är, jag ljuger fan inte. jag säger bara sanningen som ni inte tål. inte kan jag hjälpa att ni inte kan vara tillräckligt mänskliga att förstå själva att jag måste säga ifrån. Boråsare/göteborgare säger jag bara!

Ska sova nu iaf om ni nu skulle bry er. Intressesmurfarna hoppar för fullt ska ni veta.
Ha det gott, UTOM hrrrmm.. xoxo

Solen som är gul och lyser fram den svenska våreN!

kom hem från jobbet för en stund sen.. fick tvättat min bil och jag såg nu när solen väl e framme att jag kommer få ett jävla jobb med den.. mycekt att fixa :s tråkigt som fan.. måste byta bromsar med, inte roligt det heller..

igår så var jag hemma hos min mor och far.. fick testköra mammas nya bil.. automat, tur att ingen körde bakom när jag skulle koppla och det var bromsen och trampa lite väl mycket på :P hahahah
annars så har jag nu fått bytt till sommardäck och mina bromsar var inget att hurra för, alltid lika roligt när man typ inga pengar har.

senare på kvällen tog jag en tur förbi simon och hjälpte han att städa hans bil medans han fixa med ljudet.. så nu blev den ren och fin innuti! men det kommer jag hålla emot dig lilla gubben när du ska hjälpa mig med bromsarna ;) bubben kom förbi och sen tog vi en liten tur förbi donken och åt lite mat.

jag måste beställa adressändring med.. orkar fan itne :S det är tråkigt :S plus jag fattar typ inget ändå men jag får la ihop skiten nån gång^^