Möte med dah boss.

Tisdag idag för er som inte vet. Väntar ut tiden, ska snart hämta spalm och sen blir det iväg för att träffa chefen.. har inte riktigt fattat innebörden i mötet men jag får hoppas att det går bra och att han kommer i tid, vilket itne är hans bästa egenskap..

jag måste säga det med att man har vissa dagar då man blir bra på kort, andra dagar så vill man bara slänga kameran åt helvete!

igår åkte jag med simon til mcdonalds och tog en kaffe med han bubben ewe sara och hennes kompis och philip.:) det var trevligt att träffa dom igen!

annars händer det väl inte så mycket.. kanske ska jobba en dag på okq8 i kinna igen om jag har tur! hade vart roligt! men annars blir det en massa jobb i borås och på ernholms nu framöver som vanligt.. :)

alex kommer till helgen, längesen jag träffa han! kommer bli skojjsigt! hehe

xoxo


Året som gick.

Sitter nu här hemma.. mår dåligt, kroppen känns helt fucked up.. vet inte vad det är med mig. och så måste jagg iväg på möte imorron med.. skitskojj.. får la se hur det går.. men men .. har jobb hela nästa vecka iaf!

annars så rullar livet. sakta men säkert. inget roligt som händer, men varför skulle det? det är mark och jag e jag. och usch på dig!

Den är till dig.


Cabo Verde



Underbart!

Sjuklingen.

Mår verkligen inte bra idag. Ussch!

Fick mig en idé att jag skulle städa ur skåpet under vasken i köket idag, även där alla soporna är. Jag ska vara ärlig och jag har inte tatt ut några sopor där under oooch några pizza kartonger som jag slängde under där när jag skulle visa lägenheten, MEn då fick jag mig en fin överraskning. Möglig pizza någon? :S det fick ju mig att må såå mycket bättre.. kräkreflexer är skit roliga ! :S

Cabo Verde

Hemma nu! Gött! Även om det var ett paradis där nere så är det gött att komma hem och iväg från familjen.. det är jäääkligt krävande att umgås med familjen så intensivt..

I fredags umgicks jag med alexandra och sara :) körde runt och hade det roligt !! Och så blev det lite körningar, fulla människor alltså, haha

igår kväll blev det ett ganska stort alkoholintag :S förfest hemma hos sanne, det var trevligt!! Sen blev det hotellet, så träffa jag alexandra där med och sara, mina och terese! :) men sen blev det en tidig hemgång:P

Vilket brännsår jag fått med.. hela bröstkorgen ser ut som fan ska ni veta :S men det är på bättringsvägen ;)

annars är det bra! Snart är jag juh 20! Gött!

46 dagar som försvann.

If it makes you happy,

är hemma hos Sara för tillfället! ;) hon målar sin vägg och jag sitter vid datorn.. väntar på att simon ska sluta :) lovade han en kaffe innan jag drar till tostared! Ska förbi jonatan sen igen och skälla lite på han för att de storma in hos mig inatt ^^ haha alltid roligt med överasknings sällskap.. även om de bara stanna i 10 min! ^^

allting är färdigpackat och klart.. så nu är det inte många timmar kvar! fasen va gött :-)

träffa amanda med innan! <3 alltid roligt att se dig gumman! Marie nattis och susanne var förbi en sväng också för att hämta lite grejer! :) fick pratat lite med min darling frida, saknar dig! vilket påminnde mig att jag måste svara på ditt sms! :p hehe

min darling alexandra! synd att vi inte hinner ses idag :( får se till att fixa ett nummer så jag kan ringa eller smsa :)

xoxo


<3<3<3<3





(gött att skiten börjar försvinna!)



Dagen då himlen öppnade sig för världen.

Vart ledig idag, så har umgåtts lite med Joni :) sen vart lite med sara och hjälp henne att fixa och dona lite, och jag hoppas att sängen inte rasar inatt, (hade lite problem med några skruvar) ^^ .
Kvällen avslutades på Mcdonalds, vilket var väldigt trevligt! Synd om lördagen för jag hade gärna hängt på! Men som sagt, jag har lite problem med att komma hem några timmar :P haha

Annars kan man väl säga att jag missade en sak som jag skulle vart iväg och gjort idag, men det får jag fixa imorron eller på onsdag. Har mycket att förbereda nu!

Livet som skapades försvann och åter kom det ett nytt. Undrar om det blir bra. RIngde och sa att jag ville ha lägenheten, hoppas jag får den!

xoxo


Jalla jalla är det dom säger!

Gårdagen var rolig! Den blev bättre än vad jag hade tänkt mig! Var på förfest med flickorna och sen släppte jag av dom på krogen vid 23 och sen åkte jag till Tenggren och träffade alex <3
Men det var inte riktigt min grejj att vara där så vi drog ut och träffa ist på simon och coffe som drog med oss till borås & dalsjöfors, så fick oss en åktur!
Sedan var det lite mer fyllekörningar och jag var väl hemma för 3dje gången vid halv 5 inatt så sen somnade jag gott !

Vaknade vid 2 tiden idag och tog mitt pick och pack å drog till sara! Kom hem för en stund sen.. dagen går så fort när man vaknar så sent. Ska packa nu iaf och städa lite! Måste ju förbereda ;)

Ha det gött!
xoxo



Lördagens händelser.

Lördag idag, jobbat och sitter nu hos sara :)

Annars har det inte hänt något nytt. Kollat igenom kommentarer på bdb, tack.


Dagens i-lands problem.

Sara darlingen har flyttat från lärkisen idag :( men det är fint där hon bor nu med! vackert!

Annars har jag jobbat allan nu.. jobbar imon med sen e jag ledig (tyvärr) tills torsdag då jag drar.

Var på kalas hos mami och papi igår :) det var trevligt! fast det är som vanligt när jag åker till tostared, det snöar!! Jämt.

Träffade alexandra, linda och sandra nyss <3 ska sova nu! Natti gott folk!


Dagens förtjänst



Man kan ju på ett sätt säga att jag är rik, i tankarna. Grejjen e ju den att pengarna är ju inte mina, om det ändå vore så..
Roligt med tanken iaf!

Grattis mami på 40 års dageN! <3<3

Sagan om ingenting.

 darlingen sara flyttar imon.. :'( tråk tråk kommer sakna dig här i huset..!! men gött för dig att du kommer bort härifrån.. och förlåt att jag inte kan hjälpa till med flytten imon men min dag är redan uppbokad som den är :S kan inte hjälpa att du flyttar samma dag som mor min fyller år.. men ska iaf komma och kolla på den under kvällen seN! :)

jag ska åka och hämta min nya telefon imon ÄNTLIGEN! kommer bli gött att få tillbaka en mer modernare telefon, (No hard feelings) :P haha

var nere på mcdonalds innan och träffa alexandra <3 bubben ewe linda elina och simon ! Myspys, alltid roligt att se er!

ska nu sova nu.. mina planer på en tidig sovschema funka itne så bra ikväll.. bättre lycka nästan gång.

xoxo


<3<3

Nattens överraskningar.

där rök ju det med sovmorgon. hade en jäkla mardröm och nu har jag svårt att somna om.. alltid samma visa. Och inte nog med det så blir morgonen bara värre och jag ska inte ens vara uppe förrän vid 10.. de 3  jävla orden jag precis läste gjorde mig inte sugen på att somna om precis..
jag vette fan om jag vågar somna om, fast jag vill inte vara vaken heller.
tycker inte om denna morgonen än så länge..

Fucking jävla kväll.

Började bra.. slutade någorlunda i tid. hann prata lite med alexandra och rickard. trevligt! :) sen åt jag med sara och sen så tänkte jag bara ta det lugnt. Men jaa.. halvsovandes fick jag ett stort jävla ansvar på allt. Jag vet att du är en av mina närmsta kompisar men jag kan inte ut och åka bara för att en kompis till dig måste till skene. det skulle han ha tänkt på så mycket tidigare en typ 10 innan. men nu ist måste jag sitta och känna mig taskig för jag vet hur viktigt det var för han att komma till skene och så hör du inte ens av dig. jag hoppas ni fixar det!  och inte nog med det så får DU mig förvirrad ännu mer. jag hoppas det är vad jag tror det är för är det inte det så kan du ju börja kolla efter vilka som går bakom dig. jag hatar mark.


världens ände.

jag vill inte veta!

Måndag.

Hejs svejs gott folk!
Jobbade imorse, det var tråkigt :S fast rätt gött ändå. Jobbar sent imon.. och jag börjar kl 13.. fick reda på en rolig nyhet när jag kom ner, de stänger av vattnet mellan 8-12 imon.. härligt att jag är ledig då! as.

kom nyss hem från hyssna :) vart hos linda och hälsat på. Fin har hon blivit i sin nya frisyr och allt! Och linn e fortfarande så söt hon kan bli :)

Hade lägenhetsvisning idag igen. roligt när det ser ut som kom och hjälp mig här. Ewe var här med iaf så det var trevligt att ha lite sällskap :)

Längtar verkligen tills jag drar. 10 dagar kvar!! :-)

Btw moget att skriva den kommentaren på bilddagboken. först och främst att du inte säger vem du är och sen skriver en sån sak. sånt gjorde man när man var 12 och hade inget liv.

xoxo


Party och annan skit.

Igår, jag var trött, skulle sova. Satt nere hos spalm och kollade på när hon drack och vi fjanta oss lite, emelie var också med! :) men sen så gav hon mig öl nr 1.. sen nr 2 och sen lite vin. Sen så tjata dom på att jag skulle med ut. Men nej jag ska sova sa jag! Men sen så sa sara att hon bjuder på inträde.. och jag hamnade på krogen..:P

Träffa en massa roligt folk.. vissa.. humm.. roligt att se dig, men jag hade inte frågat och du behövde inte ens yttra dig. det är inget jag vill veta, fattar inte ens varför du sa det. men det är väl bara för att slänga upp allt gammalt igen i ansiktet på mig.
Tack för den bruden.

men annars hade jag det roligt! jag och sara testa nya shoten "suck and blow" .. lite mysko men rolig shot^^
sen så drog jag hem med jonatan som sällskap hem så jag slapp att gå själv.. orka inte vara kvar och emelie & spalm ville stanna en stund till..

Men nu blir det åter lite sömn och tv.

xoxo



Fundersam.


Stockholm!

Igår morse åkte vi till stockholm! Resan börjar med en frukost som sedan efter några mil gick över till våra goda bärs! :) hehe på vägen upp mötte vi cirkus 35 polisbilar, vilket var rätt wierd. Vi lyckades även få fortkörningsböter. Yey! 2400 kr.. Men inget körkort rök som tur var!

konserten var asbra! stod typ en 10 meter från scen när förbandet spelade och sen så kom Volbeat och då jäääävlar vilket drag det blev och alla tryckte på så vi drog oss ifrån smeten.. de var iaf skitbra live! de ska jag se igen :-)
Har en massa bilder med, men får lägga upp de en annan dag, har inte lagt in dom på datorn än..

nu är det dags för mig att nana, ska upp och jobba imon :) sen har jag lägenhetsvisning så jag måste städa iordning lite.. enkelt med all skit som står här..

xoxo

Våren är på gång sägs det.

Den här kommunen kommer ge mig ett nervsammanbrott snart. Jag har sett mycket dåligt och idag såg jag ett av de värsta. Att se någon må så dåligt och inte kunna göra mer än att invänta ambulans gör saken inte mycket bättre. Fy fan.. den första hinner inte lämna sjukhuset förräns nästa ligger där.. jag hoppas inte det är illa :S 
i början av veckan såg och hörde jag hur dåligt några andra mådde.. allt är bara snurrigt och man vet inte hur allt kommer sluta :S någon gång måste det hända något bra i denna kommun.

stockholm imorgon då :) känner att jag ligger lite efter i min tidsplanering.. har för mycket runtomkring som jag prioriterar mer.. men skit samma.. i slutändan brukar alla bitar falla på plats.


jag tycker inte om denna tid.

tisdag!

Panik och ångest. Gissa vad.

Tidlöst..

Goddagen gott folk!

Just nu står jag på jobbet och avklarar mitt andra 9,5 timmars pass denna helgen:s tråkigt att stå här själv kan jag juh säga er.. Men är iaf inte lika trött som jag var igår..

Var ju på Kullaberg i fredags, vilket jag verkligen inte hade planerat.. tänkte sova tidigt och inte slösa massa pengar på onödigt inträde och sån skit som jag lovade mig själv att inte göra denna månaden.. men vi åkte dit iaf.. det var väl helt ok, jag kände mig liiite gammal ändå..
Annars var det lagom mycket folk, men jävla små brudar det fanns då.. korkade som de är går de och armbågar sig fram typ.. när en av flickorna gick förbi mig en andra gång och armbågade till mig så fick hon sig en knuff framåt.. stackars tjej bredvid som fick sig ett slag tillbaka.. synd att hon inte såg att det var jag för då kanske det äntligen hade blivit lite röjj på kulla^^

Vi var hemma lite efter 2.. sen var det upp igen vid halv 7 för att jobba monsterpasset.. igår kväll så blev det lugnare.. var nere hos spalm och åt middag när jag kom hem .. innan det hade jag träffat lilla mattias! :-) och så var jag en sväng hos simon med för att prova ett par fälgar.. fan att de inte passa :-( sen kom de hemliga gästerna till sara som hon vägrade säga vilka det var.. emelie visste och sara visste.. men det blev en rolig med paff överraskning.. Bosseman, nippleboy och bror min! Skit roligt hade vi iaf.. Vi kunde helt enkelt inte sluta skratta... sen var vi en sväng i skene och sen åkte vi hem.. jag var tvungen att sova för annars hade jag inte pallat denna dagen.. 

Men sova fick jag ju förstås inte.. typ 10 sms och 15 missade samtal mellan 23-01 .. roligt att vakna till en vibrerande mobil som aldrig slutade ringa även om man klicka.. fick pratat med någon kille från landvetter som hade ringt fel eller nått.. stackarn, jävlar va arg jag var.. ^^

bara några timmar kvar nu.. tråkigt är det iaf.. måste betala mina räkningar och allt när jag kommer hem.. har knappt varit hemma.. ser ut som fan! gratis städhjälp någon? nee ska flytta ändå så det får se ut som det gör ^^

stockholm på torsdag då. Får hoppas på att det blir roligt!

dröm och glöm!
xoxo mother fuckers!