Kvällen!

Jaa som sagt åkte jag och sara till svenljunga för att hälsa på pojkarna Stefan och Jacob (som btw är idol robins kusin, väldigt lika!!).. Vi satt där och umgicks och sen körde jag pojkarna till borås för de skulle ut och festa :) jag och sara tog oss hemåt och måste säga, det är halt ute gott folk!

under kvällen så hann pojkarna ringa 118100 ett par gånger och stefan fick iaf pratat med gudrun schyman (eller hur fan de nu stavas, who cares?) Hon var inte så glad för hon låg ju och sov ^^ haha

nu ska jag iaf sova för jag ska upp snart igen och jag hoppas att få se en sara palm på jobbet imon!


jäjä

Det är torsdag idag och jag har jobbat jävel! haha

Ska nu till svenljunga med spalm :) hoppas det blir skojjsigt för det behövs lite rolig tid i livet just nu.. men ska upp å jobba tidigt imon så får la se hur pigg jag e^^ skulle behöva sova..

♥♥♥♥

Panik på skiiiiten!

Fan va jag hatar att bo här uppe i skiten. FYFAN! jag får panik. jag vill flytta nu! jag blir mer depp än va jag redan är.. usch!

Trött som fan e jag med.. fick panik flytta igår så jag däcka vid 21 och sen upp 4 imorse igen.. alltid tummen upp för att jobba.. kaos på jobbet idag med när typ INGET funka..

Tomt är det här iaf.. funderar på att dra ut en sväng.. finns alltid nått folk vakna.. men jag e som sagt trött så jag får la se..

HUm??

Som sagt, fredag!

Jaa nu e klockan halv 3.. ska snart upp och jobba.. ;) det här ska bli intressant! haha kommer vara död !! :D YEAH !

Mycket folk ute idag faktikst ! Hade kul även om jag var nykter :P

Jobbet på Okq8 i kinna gick bra, det var trevligt att jobba med lite folk där :) och det var många man stötte på faktiskt som man typ aldrig träffar!

Det kändes bra att du förklarade för mig iaf.. och jag e inte arg.. :) det känns bra att vi kan prata iaf :) mer begär jag verkligen inte av dig just nu ska du veta! :)

Värsta mycket snö ute, ska sova nu! Nattinatt :)

Fredag.

Jag jobbar för mycket :S eller nej, jag jobbar lagom. Bara lite trött^^ sov för första gången på flera dagar riktigt gott.. Tack alexandra för att du sov här inatt! :) får väl se hur det går inatt..

ska jobba på okq8 i kinna idag. till kl 24, inte roligt men det kommer nog gå bra.. får se va jag hittar på sen.. borde la hem å sova men får la se hur de blir med det för de e lite fest ikväll :) men ska ju upp å jobba imon juh =/

<3

Jaadu spalm!



Jag har blivit utmanad av Spalm
http://palmisch.blogg.se/

  • Länka till den som utmanat dig
  • Berätta 8 sanningar/vanor/ovanor om dig själv
  • Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg
  • Skriv ett meddelande i de 8 personernas bloggar, så att de vet om utmaningen.



 

Jag är rätt glömsk
Jag kan inte leva utan coca cola
Sova är underbart
Jag hatar att vara själv
Jag är mästare på att slösa pengar på onödiga saker
Jag och alkohol är egentligen ingen bra kombination även om jag nästan alltid är över glad på fyllan^^
Jag är jättedålig på att äta alla måltider som man egentligen ska äta varje dag, samt även att laga mat då en macka är enklare ^^
Jag tycker fortfarande att the sims är skitroligt att spela!




Jag utmanar

Friiidisen
Keela
Jessica
Linnea
Samah
Stephanie
Emelie
Malin G


Inte mer.

Inga fler tårar.

Skridskor vid hanatorp!


God kväll gott folk!
Denna eftermiddag tillbringades ute på öresjön. Jag har nu lärt mig att stå på ett par skridskor mycket bättre! Roligt vad det med, det behövdes verkligen :)







Everything I wanted.

Kent.


Måndag.





jag har för mycket fritid!! :S


Det här är ingen vanlig dag,

..för det här är faktiskt en bakis dag!

Jag fattar det inte, klockan är över 21 och jag är fortfarande inte bra :S sara som lagade god mat och allt med den citron pepparn var inte bra för mitt tillstånd :S jävlar va illa jag mådde av den :S men tack för maten iaf gumms ♥

annars idag.. jaa kollade på madagaskar 2, asbra! Men dansande lejon och en flodhäst som blir ihop med en giraff är lite konstigt tycker jag:P jag fattar det fortfarande inte, och nej linus jag har itne tagit något!

fick hämtat den jävla skrot bilen idag iaf.. jimmy tyckte jag såg ut som ett vandrande lik när jag kom gåendes, tack så mycket! haha jag såg faktiskt inte sååå hemsk ut, har sett mycket värre ut kan jag juh erkänna, men det kunde ju vart för att jag inte hade orkat sminka mig.

Får iaf tacka pappa för smörgåsen jag fick när jag kom in och sa hej! jag tror faktikst den behövdes lite:P hehe

Åh så kommer vi till den vanliga söndagen då jag och sara köper pizza och cola! haha katalin ser inte förvånad ut när jag kommer in längre :P haha sara orkar ju aldrig åka med ^^ men men .. dessa söndagar :P

fick erbjudande om en lägenhet idag igen.. fast simon vill att jag ska flytta till kinnasten.. den lägenheten var ju skitfin men den kostar.. den som jag fick erbjudandet om idag går inte på mer än 2700 och är helt nyrenoverad och allt.. plus den är mer i centrum :P så jag vet inte.. känns bra ändå med den.. men får la se^^ har ju ändå sagt upp lägenheten nu så får ju skynda på lite med att leta lägenhet..

Pratade med andy idag med.. fatta inte riktigt va han sa men om jag fattade det rätt så är det nog snart dags att flytta upp en våning igen.. får se va han säger imon när han pratat med marks bostad helvetet.. en del som jobbar där kan ju stoppa upp något hårt, jag gillar de inte!
det enda jag börjar fundera på nu e hur i helvete jag ska göra med mitt bredband isf för vill jag behålla det måste jag juh flytta in i ett comhem hus.. det suger faktiskt att man inte kan lösa det på annat vis :S


Åh jag sara och simon bla ska ut och åka skridskor i veckan har vi sagt, jag kan inte åka men jag ska fanimig lära mig ^^ haha kommer bli roligt, vill ni följa med så säg till! :-)

Fuckelifuck va jag hatar att ha det i tankarna HELA tiden..
Går ju inte tänka på något annat juh :S




alla hjärtans dag

 joo dagen blev la som den blev.. vin, cider och öl, förfest hos oggy.. var både inne på stars och lounge.. och resultatet blev en jävla bakfylla så man själv håller på att döö :S jag säger som jag sagt förut, jag ska ge upp detta jävla supandet! har typ inga pengar kvar nu.. iofs får jag lite av sara i veckan.. men ändå.. de pengarna som försvann igår kunde jag lika gärna ha sparat ^^ nu är det bara att vänta på lönen.. för jag e pank! '
ville iofs att kvällen skulle sluta på ett helt annat sätt, men en fylla fick la duga för den här gången.

Fredag.

Pirrig känsla i magen, det kändes bra faktiskt.

Värsta kvällen, var först med sara och alex här i huset, drog sen hem till jocke å träffa massa gamla roliga människor sen sommaren 2006 :) kollade in festen i bygdegården och sen blev det stars och fick träffa min kusse <3 OCh jag fick avsluta allt med att natta en fuller marie som kommer vinglandes när jag parkerade ^^ haha

Jag vet inte va jag ska säga

Fredagen den 13 e börjar ju bra.. jag tror verkligen att det stämmer med att det är en olycksdag.. för det är fan ingen lycklig dag idag.. fan allt e så upp och ner och jag vet inte va jag ska göra.. men jag vill inte förstöra  något heller.men det gör jag väl säkert i vilket fall.

Kan man väl säga

Kommit på, igen, att jag måste ha en taklampa för jag ser knappt ett piss när jag kommer hem.. MEN så kom jag på att det är ju fan ingen idé att sätta upp det när jag ändå inte kommer att bo kvar här så tjii fick den idén.. vet fortfarande inte vart jag ska ta vägen men får la se.. måste ringa andy imon igen. hoppas han väl för en gång skull har tagit tag i saken och ringt skiten..

kollar efter jävla lägenheter överrallt men jag vet itne var jag vill bo längre.. funderar på att flytta hem all skit och dra härifrån.. men jag vet inte än.. just nu känns det som det bästa valet.

sitter och kollar emellan raderna i markbladet.. måste säga grattis eric ordell att du lyckats få gamla sätilaskolan till en världsarvs skola.. fasen va roligt vi hade med det jäkla miljö projektet med alla dagar ute vid kusten och bussresorna.. det var galet och roligt :)

har jobbat idag med, tråkigt med gött.. goare än att sitta hemma, men det var massa konstigt folk inne idag :S sånt jävla folk :Phaha
stod och kollade ut på snön med, trodde faktiskt det snöa i mark med men det gjorde det juh inte.. härligt!! haha men det e roligt med snö ibland faktikst..

yesyes, nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen sova.. och så får jag bara hoppas på att mami ringer och säger att jag får jobba imon igen! tråkigt att gå hemma hela tiden.. speciellt nu när man har mycket i huvudet..

.

Jag förstår mig inte på sveriges väder. nu snöar det, IGEN. jag vill inte ha mer snö :S

2 av mina 3 jobb har ringt och telefonterroriserat mig idag.. :P nästan, mamma skicka sms :P magsjuka råder för tillfället så det blir nog ltie för mig att göra :)

ska förbi marks bostad idag igen så jag kan fixa så att jag kan söka läghenheter med.. de är helt cpiga faktikst på det jävla stället men får la ta det som det kommer ^^ får kolla på privata lägenheter med så kanske hittar något där ist..

Har vart lite förkyld och så annars.. inte roligt..
får hoppas på att det blir bättre, att allt blir bättre för mig..

.

att vakna upp varje morgon och känslan att slå sönder allt känns verkligen inte bra.
att ens vara 15 min själv känns som en evighet av ensamhet.
att boka upp sig hela dagen för att ha något att göra kommer en dag att slå tillbaka.
att inte jobba om dagarna är nog värst för då måste man verkligen hitta på något.
att ligga i sängen hela dagen hade faktiskt inte stoppat mig om jag verkligen hade kunnat.

måste hitta en ny lägenhet för det här kommer inte att sluta bra med denna röran :S

.

Goddagens gott folk som orkar läsa!

Jaa idag började dagen med en tur till borås. Var på sjukhuset en sväng och sen på jobbet och sen på gina tricot. Slutade såklart med att jag köpte mer kläder som vanligt^^

Sedan åt jag och sara lunch med simon, kom på nu att jag måste ringa han.. måste ha ett tagentbord, IGEN:S!!

Träffa alexandra idag med :) najs bajs.. vi hade mycket att prata om :)

Annars så har grannen skaffat hund, skitsöt blandras.. Lady heter hon och henne kommer vi se mycket av. Alltid roligt!!

Ska nu sätta igång med min så kallade "städning" som jag började med igår.. Orkade aldrig avsluta skiten. Får se hur det går idag...

.....

Hemma igen.

Trevligt visit.. Jag tror inte att jag var riktigt nykter i morse.. såg att jag bloggat :P har jag inte så mycket minne av^^ var uppe för tidigt helt enkelt:P

Jag och Frida satt och diskuterade kvällen innan.. Haha fan va vi är konstiga ihop :)

Jag bjöd frida på shots igår, jag fråga vad hon ville ha och hon bara "överraska mig, men INTE mintu" bara för att jävla beställde jag in 2 mintu :P haha hon bara "INTE MINTU" och jag bara jooo kom igen,.. Hon sa bara nee jag vill inte och ja bara jooo nu tar vi den och då sa hon okej, skål å så drack vi :P älskar att det är så enkelt att övertala dig :) hahhaha
jag hade det jätteroligt iaf :) men ni värnamo folk är lite som ni är ;)

Btw frida skrev nyss att hon började få sin bakfylla nu :p hahah liiite sent, den hade jag imorse :S haha du är så söt!

Värnamo

Är hos Frida, trevligt att träffa henne igen:) Snöar gör det här med, lite väääl mycket :P 

Igår drog Frida och Åsa med mig till Harrys. Vilket riksfolk (som frida säger) ^^ Fick träffa massa av fridas kompisar, roligt roligt ;)

Övrigt vet jag inte.

onsdag

Dags att jobba igen.. Tråkigt.. Sen ska jag till tandläkaren för första gången på 2 år, undrar om de hittar något finurligt ? ;)

Det jag mest behöver göra nu är att städa här hemma, men orkar inte.. har varken haft tid (nu ljuger jag^^) eller lust.. Brukar ha annat för mig ist:)

Min lilla pojk är sjuker :( så ska ta hand om honom sen när jag slutat.. får köpa med mig lite isglass och halstabletter och lite mer alvedon så ska han nog bli frisk och kry snart! Men det känns som om jag också börjar bli sjuk jag med.. :S

Sara min lilla gumma, krya på dig med! Tycker om dig :)♥