Dagens låt!


Dagens låt!

Spalm ville att jag skulle lyssna, därför blir detta dagens låt :)


Kanske, kanske inte.

Midsommar iår suger penis!

Fan!

Jag börjar bli sjuk :(

Söndag

helgen har varit rätt lugn, Spalm, mini och linus var här igår och drack lite :) imorse kom mami och papi och fixade lite till hos mig! <3<3 Nu sitter jag och kollar på film.. Irriterad för att jag nyser som fan och har ont i halsen, vill inte bli sjuk!! Och min fot är fortfarande svullen så får väl se hur den är imorron annars blir det vårdcentralen..

Okej.

Mamma står och tapetserar! :) snart klart! Köpte nya köksmöbler idag, jätte charmiga är dom ..

 Jobbat som fan i veckan, ligger efter med allt känns det som.. Blir en lugn helg med städ och sova, det behövs!

Wooohoouu

Jamen nu har det gått ännu en helg!

Fredagen innefattade lygnevi med förfest hos Amanda och Henrik, vilket var mycket trevligt! Sen så var det mycket roligt folk man fick träffa på lygnevi!

Lördag morgon kommer jag faktiskt inte ihåg va vi gjorde men på kvällen kom bosse, amanda och henrik hit och vi drog till koppen och tommie i hällingsjö och sen så drog spalm med mig ut på Stars, vilket var dött å jag hade någon konstig sak som jag tror försökte ragga, men "piercing i tungan kan va rätt bra att ha" blablabla, fulla knasboll.
Jooo nu kom jag ihåg, jag och sara gjorde ingenting och åkte en sväng för att köpa mat! haha det tog lite tid att komma ur sängen! hahaha

Idag så åkte jag och mamma å köpte tapeter och färg och kolla på panel till köket! Så det börjar vi fixa med i veckan!
Sen så kom lilla Henrik hit och Linus kom med, så vi drog och bada, men det var bara jag och henrik som bada för de andra var badkrukor. Men iofs så var det lika kallt i vattnet som det var när jag och alexandra bada 1 maj! :S:S

Jag har suttit och kollat kläder idag på internet, vilket inte var bra. Jag hitta mycket roligt och en skiiiitsnygg klänning som kosta 899kr.. Som om jag har råd med det?! OH nej.. Plus jag och linus har diskuterat att köpa en lekbil och då har jag inte riktigt råd med kläder ! haha

Nu så ska jag nog lägga mig å läsa om jag orkar, har kommit på att jag ska läsa de två sista harry potter böckerna igen, och eftersom jag bara har de på engelska så får jag koncentrera mig lite extra^^ haha





tattarholmen! :)

nu så har jag äntligen flyttat från Kinna centrum! Härligt! Har städat och grejjat som aldrig förr och nu så ska jag snart sova för jag kommer vara dödens trött imorron annars inför en heldag på jobbet..

Torsdagen innefattar läkarbesök på sahlgrenska och sen ikea med mami :)<3 jobbigt bara att jag måste åka ända till göteborg med en fråga hur jag mår och om det är något jag undrar och sen ta blodtryck typ.. fast iofs kollar de ju blodprover och så men va fan, segt ändå! Tar typ 5 min och så måste man ta ledigt en hel dag för det! Men det är ju bra för att se till att den lille tumören håller sig iordning iaf :)

Annars så ska jag ringa och tjata lite på hyresvärden om att göra iordning lägenheten lite, jag har aldrig i mitt liv sett så många skruv hål (som heller inte är speciellt raka och välmätta) eller att man kan lyckas laga mat på tapeten :S Men ska fanimig få iordning på det!

Ska nu sova! Lång dag imorron! Nattinatt!