sommartid

sommaren är det bästa som finns! I love it! Och snart e den här.
MEN det enda negativa nu är att vi missat en heeel timme, för nu när jag skriver så är ju klockan egentligen bara snart 12 men nu är den snart 1, helt sjukt och inte konstigt att jag e pigg. Fast jag var ju trötter innan^^ Får la se hur detta går, ska upp och luncha med ewe imorron.
Är ju sjukskriven, lyckades ju skära mig i fingret på skärmaskinen igen och denna gång var mycket värre än den förra så nu är jag sjukskriven. Tråkigt som as för det är jobbigt att gå hemma men jag gör ju ingen nytta på jobbet med det jävla skit såret så va fasen ska man göra?

En sak som jag är glad för är att jag och lilla älskade daniel pratar och umgås igen, underbar är han och en väldigt god lyssnare och jag har verkligen saknat att ha honom som vän! Det var ju sist i gymnasiet som vi pratade riktigt sist så det känns bra faktikst! Så tack för att du finns, du är fan bäst! :) (även om du är så jävla skadeglad ibland asså^^ )

idag så har jag och ewe hälsat på Jennie nicke och lilla wille, och helt underbart söt va han ska jag säga er! Lilla tussen <3

Frida darling, jag saknar dig!!

Nu så blirre sängen! Nattinatt!

Detta inlägg...

.. är tillägnat till min Frida som tycker jag bloggar för lite :P

och det kan jag hålla med om att jag blivit kass på ^^ men tiden räcker inte till och då blir det juh såhär.

Vad har hänt? Mjoo.. Jennie fick en liten pjke, Grattis till er Jennie och Nicke:) Mamma har fyllt år, fest, film, gokart och mycket kaffe och socialisering. Annars vette faan hahah

Nu bär det snart av till jobbet! Ha de naaajs :)