God morgon!

Nyss vaknat och fixat mig iordning lite för jobbet.. att jag inte orkar engagera mig mer egentligen... slänger på mig mjukisbrallor och ser ut som luffarn själv när jag kommer till jobbet! men idag orkar jag fan inte bry mig, jag är så jääävla trött! Ikväll ska jag fanimig sova tidigt!

Annars så häromdan låg jag å spalm å linus och glodde på film :) kassa var dom också, nästa gång väljer jag filmerna sara ;)

igår var det lygnevi, var där en sväng med sara, jessica, emil och en kompis till j&m.. det var inte såå mycket folk men det var många känningar.. tror de flesta var i borås, lyckat att de sätter det på en torsdag!

Mamma fick ett ryck med förrgår.. hon ville fixa sina naglar, vilket både hon och jag gjorde igår hos Maria :) Det blev asnajs, men väldig svårt att skriva sms och på datorn... och knäppa gylfen :P haha

:´(

Håller tummarna för dig gumman!

http://www.bt.se/nyheter/mark/kvinna-foll-av-hasten-laget-br-fortfarande-mycket-allvarligt(1440228).gm

Dagens i-lands problem.

Jamen dagen började med att jag jobbade, det var dött. vi diskuterade massa skit och sen så slutade jag för dagen. Sen så var det dags för mig att åka hem, men skulle in en snabb sväng på mm, där dör min biljävel! Såklart går den inte att starta, skitbil.
Mamsen kom och vi fick igång bilen och så fprt jag kom till parkeringen hemma så dog den. Yäy vilken skojjsig bil. Men nu så var papi här och han fixa den.. men nu blir det knappt någon musik, helst ingen och så ska vi ladda batteriet i helgen :) Och då får jag finbilen, mammas merca! :D

Kollar nu på 2½men, det är fan toppen roligt"! haha tvättar och städar. Jag e fan bäst!

Ha de gött miffon!



Avslutat för ett tag framöver!

Fick svar idag! Brevet löd,

Bästa Patricia,
Har fått svar på magnetkameran som gjordes 090713.
Den visar att knölen på hypofysen har minskat i storlek. Bra resultat!


Nu vet jag iaf att jag inte behöver oroa mig! :) Gött det!
Nu så ska jag sätta igång att städa å röjja :) Najs bajs!

morron gott folk!"

sitter och kollar på tyra banks show.. har precis ätit, bakis så nu mår jag illa igen ^ ^

de visar ett väldigt bra program om överviktiga.. man ser verkligen hur de lider! Fy fan :(

varberg har det vart i helgen då! Fredagen var trevlig och även igår kväll, men igår blev det lite mycket alokohol :P
Måste säga att min bror är bäst! haha en jävla kille slog till min pappa och då blev min bror arg och gick fram och knäckte näsbenet på haN! Stolt syster säger jag bara! haha
Och sen så Oggy Päggy e fan grym, haha en kille kom gåendes med sin tröja med ett hitlermärke på och då blev hon irriterad och frågade hon fick spotta på hans tröja^^ sen så för att jävlas så sa vi till polisen som tog han ^^  hahaah
Softisch!


Dagarna flyger förbi!"

Shit det är snart augusti.. det var itne längesen det var jul, påsk eller midsommar.. allt har gått så fort :S hemskt egentligen.. men men .. jobbar man var dag och har mycket för sig så springer tiden iväg.. uscha..

W&W i helgen! Göttans! Hoppas på bra väder! <3

Vet inte vad man ska säga..

En 20-årig danslärare från Sjuhärad har dömts till två års fängelse för sexbrott mot två av sina elever.
Hans 24-årige kamrat dömdes också till två års fängelse för att ha deltagit i ett av övergreppen.
Dansläraren hade åtagit sig att undervisa unga flickor i dans och i april hade han och hans kamrat samlag med en av eleverna som bara var 14 år gammal. Eftersom flickan inte fyllt 15 klassas det som våldtäkt mot barn.
Ett par veckor dessförinnan hade dansläraren dessutom sexuellt ofredat en 13-årig elev genom att ta på hennes kropp under kläderna och föreslå att de skulle ha sex.
Bägge männen nekade till alla anklagelser men enligt Borås tingsrätt fanns det inga tvivel om deras skuld. Dansläraren ska betala 12 000 kronor i skadestånd till den 13-åriga flickan och 85 000 till 14-åringen. Hans kamrat ska också betala 85 000 kronor i skadestånd till 14-åringen.

Läste precis detta på bt's hemsida. Känns ju bra att veta att man känner en av dom.
Vet inte vad jag ska säga, allt känns nu bara fel!

Sjuka jävla mark

Det är helt otroligt att man ens bor kvar här egentligen men det är ens hem och man har fastnat här..

det är sjukt vad man får höra när man träffar folk.. synd är det om en del, stackars brud. Står kvar där hon gör.. jag e så glad att det inte är jag.. men hon vet fan inte vad hon sitter i för jävla sits.. och en människa jag trodde så gott om sitter nu i häktet för en jävla grejj,.. känns ju bra så mycket jag delat med den personen, hur fan ska man bete sig sen efter en sån sak? as säger jag bara.. jag är så trött på att sitta här men jag e så jävla hemmakär! fan varför e man det ?!

Jag har mitt jobb för ett år, sen så ska jag fan dra iväg en tag!

Sommar och sol och massa värme!

Hela veckan har ju vart toppen bra juh! Varmt och gött! hehe fast de senaste dagarna har varit riktigt svettiga :S

ska snart iväg och jobba nuh :) får hoppas på en bra kväll så att vi kan sluta tidigt ! Nu är det bara jobb varje dag tills fredag!

Annars är det bra, jobbar och står i och är ledsen att jag inte kan njuta mer av solen!